Hae
Colour Outside the Lines

Jos et mun tyylii tajuu, se tarkottaa, ettei sulla oo tyylitajuu

Oli pitkästä aikaa oikeesti tosi kiva lauantai. Lissu lähti mökille mun porukoiden kanssa ja jäin koko päiväks yksin. Ekaks päivällä kävin Heidin kanssa vaan ajelemassa äitin avobemmillä. Tosin oli nii kylmä, et pidettiin katto ylhäällä.

Kotona sit popittelin yksinäni ja laittauduin valmiiks iltaa varten. 
Ootd mekko kirpparilta, kengät BikBok. 

Mun bf täytti 26 ja sille järkättiin ylläribileet. Siis ei se oikeesti oo mun poikaystävä, se on vaan sellanen inside-juttu, mut vähä on jääny päälle toi meidän bf <3 gf juttu. Se on vaan nii ihana <3 

Käytiin syömässä Bowl Dinerissa, joka on yks sen lempiravintoloista. Itkin taas verta ku kaikki muut söi jotain bacon&cheese hampurilaisia ja mun piti tyytyä kasvispihviin. Oli se onneks ihan hyvää ja sain mahani vähä liianki täyteen. Ja sain coleslawta, jota voisin oikeesti syödä vaikka ämpärillisen. Se vaan on nii hyvää. 

Mentiin sit keilaa vielä syönnin jälkeen. En ollu koskaan keilannu siellä eikä ollu tainnu siitä seurueesta kukaan muukaa. Oli ihan sairaan hauskaa ja olin yllättävän hyvä (ekalla kierroksella 80/tokalla 120). Toiset oli silleen et kannattaisko harkita ammattilaisuraa. En mä nyt ihan niin hyvä ollut. 
Oli oikeesti ihanaa nähä bf pitkästä aikaa. En ollu ees tajunnu miten kova ikävä oli sen seuraa <3

Hyvin valitsin vaatteet ku ne hohti siellä hohtokeilauksessa oikein urakalla. Ja vähä oli lyhyt hame, mut omapahan oli häpeensä, jos joku alle kurkki. 

Muut nauro mulle, et näytin ihan ruotsalaiselta miljonääriäidiltä. En tiiä olisko se pitäny ottaa kohteliaisuutena vai ei… Keilaamisen jälkeen otin bfn kyytiin ja ajettiin bemmillä keskustaan. Kyllä pari päätä käänty ku ohi ajettiin. 

(Huivi Gina Tricot, laukku Mango, jakku Zara)

Olihan toi auto aika kiva asuste. Oli aika classy olo ajaa sillä tai varsinki nousta sieltä ku kaikki tuijotti. Bemmit on vaan mun juttu <3 
Mentiin sit baariin ja vaikka se oli k20 , se poke kysy meiltä molemmilta henkkarit. Muistutuksena tähän väliin, et mähän oon siis vuoden vanhempi ku bf. Tuli kyllä hyvä mieli, koska oon tässä viimesen kuukauden aikana kärsiny aikamoisesta ikäkriisistä. 

En ollu baarissa ku pari tuntia ja join pelkkää vettä. Kävin hakee Jaden junalta ja mentiin mun luo. Heidi ja Lissuki tuli ja meillä oli kivaa niinku aina <3 
Oli oikeesti aika harvinaisen kiva lauantai. Kyllä ystävät on vaan yks tärkeimmistä asioista. 
Huomenna tää milf lähtee ettii sitä ruotsalaista miljonääriä 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.