Hae
Colour Outside the Lines

Joululaulujen TOP 15

Yksi parhaista joulutunnelman tuojista on joulumusiikki. Teinkin Spotifyhin joululistan, jolla on kaikki meidän joulusuosikit. Meillä alkoi soida joululaulut jo marraskuun alkupuolella ja jouluun mennessä J onkin varmaan aika kyllästynyt niihin. Itse vaan rakastan joululauluja. Minä voisin kuunnella joululauluja vuoden ympäri. Ainoat joululaulut, joita J kuuntelee mielellään on Raskasta Joulua-levyiltä. Niitä hän itse laittoikin soimaan jo marraskuun alussa ja yllätti meidät kaikki kappalevalinnallaan. Olimme nimittäin muutama päivä aiemmin juuri J:n suusta kuulleet, ettei joululauluja voi vielä kuunnella.
Käymme joka vuosi lasten kanssa laulamassa kauneimpia joululauluja myös lähikirkossamme. J on vaikeampi sinne raahata mukaan, mutta me pääsemme sillä kivasti joulutunnelmaan. Odotammekin tämän vuoden Kauneimmat joululaulut-tapahtumaa jo innolla. Onneksi siihen ei ole enää pitkä aika.

Meidän TOP 15 suosikkijoululaulut:

Justin Bieber – Mistletoe
Coldplay – Christmas Lights
Michael Bublé – All I Want For Christmas Is You
Antti Tuisku – Varpunen jouluaamuna
Suvi Teräsniska – Hei Mummo
Arja Koriseva – Sydämeeni joulun teen
Juha-Pekka Leppäluoto – Tonttu
Paul McCartney – Christmas Song (Chesnuts Roasting On An Open Fire) 
Jessica Simpson – I saw Mommy Kissing Santa Claus
Janna – Lumi oli sopivan soft
Smurffit – Mikä joulu
Wham! – Last Christmas
Teppo Nuorva – Suutari ja vieras
Marko Hietala – Tulkoon joulu
Celine Dion – Feliz Navidad

Mitkä ovat teidän perheen joululaulusuosikit?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *