Hae
Colour Outside the Lines

Keväthankintoja pienemmälle

Lumi suli täällä viikonloppuna viimeinkin ja meillä oli pienemmällä vaan Kuomat sekä viime vuotiset liian pienet kumpparit ja tosi naftit tennarit. 
Lissu tykkää potkulautailla ja B koittikin potkulautailua viimeksi Hoplopissa. Löydettiinkin sitten tosi hyvällä alennuksella Planes-potkulauta, joka menee kokonsa puolesta kyllä vain tämän kesän. Kypärä on vielä hakusessa. 
Kumppariehdokkaista voittajaksi selviytyi superkevyet Crocsit. Olisin halunnut eri väriset kuin pinkit, koska ne varmastikin säilyvät myös mahdolliselle seuraavalle lapselle, mutta kaupassa oli vain sinisiä ja pinkkejä. No B tottakai halusi pinkit. 

Kevätlenkkareiksi ostettiin Lotta&Lassi-merkkiset vedenpitävät lenkkarit. Päiväkodilla on kuitenkin hyvä olla sellaiset, joissa jalat myös pysyy kuivana. Värivaihtoehdot olivat taas aika rajalliset. No, onpahan ainakin tyytyväinen lapsi. 

Onko teillä tehty keväthankintoja?


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.