Hae
Colour Outside the Lines

Keväisiä vaatehankintoja lapsille

Olen yrittänyt päivittää lasten vaatekaappeja vähän, kun näin kevättä kohti mennään. Vivialla on jäänyt paljon vaatteita pieneksi ja meillä on ollutkin useamman kerran tässä vähän ajan sisään kirpparipöytä, että vanhoja vaatteita on saatu kiertoon. Uusia vaatteita olen yrittänyt löytää pääosin kirpputoreilta, mutta nyt hurahdin ja ostin muutamat vaatteet Lindexiltä, kun heillä oli ota 3, maksa 2-tarjous.

Tykkään Vivialla hulmuavista helmoista ja prinsessaröyhelöistä, mutta myös kirkkaista väreistä ja vaatteiden käytännöllisyydestä. Tällä kertaa mukaan tarttuikin muutamat legginsit ja pari ihanaa hametta. Lindexille oli tullut Vivian koossa vaikka mitä ihanaa ja olisinkin voinut tyhjentää koko kaupan, jos budjetti olisi sen sallinut.

Kävimme myös Bean kanssa siellä shoppailemassa, koska hän sai syntymäpäivälahjaksi rahaa, joka oli tarkoitettu vaatehankintoihin. Eihän ne ihan riittäneet vaan minä maksoin loput, kun annoin Bean itse valita mitä ostetaan. Pääasia, että vaatteet olivat mieleisiä. Minä vaikutin vain yhden hameen valintaan, kun ehdotin keltaista farkkuhametta, jota olisi ollut muissakin väreissä. Sovitimme Bean kanssa todella monia vaatteita ja hän osasi hienosti miettiä mitkä olivat mieleisiä ja mitkä eivät. Osassa tuplakoot menivät harmillisesti juuri niin, että Bea olisi tarvinnut koon niiden väliltä ja ne jäivätkin kauppaan.

Bea valitsi itselleen farkkumekon sekä toisen mekon, jossa on lyhyt paita kiinni. Mukaan tarttui myös keltainen farkkuhame etunapeilla sekä ihanan pehmoinen velourhuppari, johon Bea rakastui täyttä päätä.

Olen itsekin ihan rakastunut Lindexin lastenvaatteisiin. koska niiden laatu on ihan huikea. Meillä suurin osa vaatteista käy kuivausrummussa ja koska lapset eivät omista suuria määriä vaatteita, niitä pestään aika usein. Lindexin vaatteet eivät kutistu, veny tai menetä muotoaan vaan pysyvät hyvänä pesusta toiseen. Myös värit säilyvät kirkkaina, joten vaatteet voi yleensä laittaa vielä kiertoon. Olemmekin saaneet paljon Lindexin kummitytöltäni pieneksi jääneitä vaatteita Vivialle ja ne ovat edelleen kuin uusia.

Oletteko te tehneet vaatehankintoja kevät mielessä? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.