Hae
Colour Outside the Lines

Minua inspiroivat ihmiset

Mä oon miettinyt viime aikoina paljon minua inspiroivia ihmisiä ja asioita, joten listaan teille nyt tähän postaukseen muutaman tyypin, jotka mua inspiroi. Oon etsinyt paljon sitä omaa tietä ja omaa juttua ja ihailenkin näiden tyyppien sitkeyttä ja rohkeutta tehdä sitä mitä he rakastaa. 

Suomalaiset ammattibloggaajat

Mä luen itse paljon blogeja ja tykkään tosi paljon sisällöistä, joita monet suomalaiset bloggaajat tuottavat. Ihailen myös sitä rohkeutta mitä heillä on ollut heittäytyä yrittäjäksi somekanaviensa kautta ja sitä miten sitkeästi monet heistä on oikeasti kasvattaneet kanavansa siihen pisteeseen missä ne nyt on. Sellainen mäkin haluaisin olla ja haluaisin sellaista rohkeutta mitä näillä tyypeillä on! 

Muutaman mainitakseni seuraan sekä Instagramissa että heidän blogin puolella Iina Hyttistä, Emilia Huttusta, Iida Åfeldtia ja seuraan myös innolla Big mamas home Jennin kasvukiitoa, jota hän nyt selvästi tekee. 

Sara Parikka

Sara on mahtavasti kasvattanut uransa Salkkareista yrittäjäksi ja hän on jotenkin niin aito ja ihana persoona, että hänelle toivoo vaan kaikkea hyvää. Sara on varmasti ihan yhtä symppis myös oikeassa elämässä. Hän on myös ihanan tavallinen. Hän nautti normiarjesta ja tekee selvästi työkseen sitä mitä rakastaa. Ja just parasta, että sellaisena se myös meille välittyy. 

Selena Gomez

En tiedä teistä, mut mä oon jo nyt niin syvällä Selena-Hailey draamassa, että en enää pääse sieltä pois. Se tapa millä Hailey Bieber selvästi matkii Selena Gomezia kaikessa on jotenkin niin absurdia. Oon ihaillut Selena Gomezia vuosia, mutta hänen tapansa ottaa vastaan myös tämä show, on ollut kyllä kunnioituksen arvoista. Rakastan muuten HBO Maxilla tulevaa Selena+Chef-kokkausohjelmaa. Jos et oo katsonut, niin katso kun Selenaa opettajaa julkkiskokit ympäri maailmaa kokkaamaan! 

Selena Gomez on rakentanut uraansa lapsesta asti ja hän on jotenkin niin ihailtavasti pysynyt pinnalla sairauksista huolimatta. Hän on vaan ihana! 

Designkaverit

Designkaverit eli Ella, Essi ja Stiina on kolmen naisen yritys. Yritys tuo iloa ja vastuullisuutta esille heidän värikkäässä somessa, järkkää tapahtumia ja pop up-kauppoja ja tekee just heidän näköistään uraa. Ihailen heidän tarmoa tehdä sitä omaa juttua ja sitä miten he osaa yhdistää kaikkien kolmen omat vahvuudet toimivaksi paketiksi. 

Mä oon saanut kunnian olla heillä viisi kertaa töissä pop up-kaupassa ja toivon, että pääsen töihin heille vielä monesti uudelleen. 

Siinä nyt muutama mua inspiroiva ihminen. Yritän seurata kivoja juttuja somessa ja mua inspiroivat ihmiset tuo niin paljon positiivisia ajatuksia aina esille, että heitä on ilo seurata. Heidän jutuistaan saan aina energiaa omaankin tekemiseeni. 

Ketkä on sua inspiroivat ihmiset ja miksi? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA AJATUKSIA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Mun kolme tulevaisuuden haavetta

Nappaa 5€ Timma koodi omaa hetkeä varten

Lokakuussa mulla oli syövän puolivuotistarkastus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *