Hae
Colour Outside the Lines

35 elämäni numeroa

1. Olen perheeni esikoinen.
2. Olen syntynyt kaksi viikkoa lasketun ajan jälkeen.
3. Minulla on kolme lasta.
4. Jani on minua melkein neljä vuotta nuorempi.

Kuvat parin vuoden takaa lapsimessumatkalta.

5. Olen ollut elämäni aikana sairaalassa viidessä nukutusta vaativassa leikkauksessa. Tästä johtuen minulla on aika monta arpea. Minut on kuitenkin nukutettu useammin kuin viidesti.
6. Minusta olisi ihanaa hankkia vielä kolme lasta, jolloin meillä olisi lapsia yhteensä kuusi. Luulen kuitenkin, että tässä tulee ikä vastaan, koska tällä hetkellä raskaus ja vauva eivät sovi elämäntilanteeseemme.
7. Nuorempana 7 oli lempinumeroni, koska fanitin Spice Girlsejä ja varsinkin Victoriaa. Hänen miehensä David Beckhamin pelinumero oli 7.
8. Olen muuttanut kotikaupunkini sisällä kahdeksan kertaa, joista kolmesti samaan osoitteeseen.
9. Olen virallisesti esikoiseni yksinhuoltaja ja olinkin hänen kanssaan yksin ensimmäiset 9,5 vuotta.
10. Työskentelin asiakaspalvelutyössä kaupan kassatätinä kymmenen vuotta.
11. Olen synnyttänyt kahdesti ja synnytysten välillä oli yli yksitoista vuotta aikaa.
12. Olen katsonut lempisarjani Gilmoren tytöt ainakin 12 kertaa läpi ja palaan siihen vieläkin. Katson sen alusta loppuun ja rakastan sarjaa joka kerta vain entistä enemmän.
13. Olen käynyt 13 maassa. Virossa, Ruotsissa, Tanskassa, Saksassa, Ranskassa, Italiassa, Espanjassa, Portugalissa, Kroatiassa, Alankomaissa, Unkarissa, Englannissa ja Irlannissa.
14. Vanhempani ovat alkaneet olla yhdessä 14-vuotiaina. Olinkin suunnattoman pettynyt ollessani 14-vuotias, kun minulla ei ollutkaan poikaystävää.
15. Olin 15-vuotias, kun tapasin ensimmäisen poikaystäväni. Vaikka suhde oli melkein aina ihan kamala ja erosimme noin viikon välein, pidin siitä kynsin ja hampain kiinni varmaan juurikin sen mielikuva takia, että sielunkumppani pitää löytyä nuorena. Onneksi olen oppinut nyt, ettei sillä tavalla kohdella ihmistä, jota rakastaa, kuten poikaystäväni kohteli minua koko suhteen ajan.

16. Esikoiseni täytti tänä vuonna 16 vuotta. Ihan hullua miten nopeasti aika menee.

 

17. Luulen viimeisen 10 vuoden aikana käyneeni vähintään 17 kertaa Silja Linen laivalla. Me rakastetaan lasten kanssa matkustaa Helsinki-Tukholma väliä, mutta nyt korona-aikana ei olla päästy yli vuoteen laivalle. Kaipaan risteilyjä.
18. Sain esikoiseni 18-vuotiaana. Vaikka olin nuori, tunsin olevani valmis äidiksi. En myöskään koe, että olisin jäänyt jostain paitsi, kun en voinut bilettää baareisa, osallistunut penkkareihin tai valmistunut lukiosta ajallaan.

19. Yhdeksäntoista vuotta sitten olin 16-vuotias vailla huolia. Ohjasin seurakunnan kerhoja, kävin hoitamassa lapsia MLL:n kautta ja minulla oli täynnä draamaa oleva on/off-suhde poikaystäväni kanssa.

20. Aloitin työurani 20-vuotiaana Lidlissä. Kaupan ala ja asiakaspalvelu tuntuu edelleen omalta, mutta en haluaisi palata enää ison marketin kassalle.

21. Elokuva 21 Dresses on edelleen yksi suosikeistani. Siinä Katherine Heiglin esittämä naishahmo on ollut 21 kertaa morsiusneitona olematta ikinä itse edes kihloissa. Elokuva pitää pintansa vuodesta toiseen.
22. Olemme Janin kanssa suunnitelleet häämme vuodelle 2022. Hieman yli vuosi ja meidän olisi tarkoitus juhlia. Toivotaan, ettei silloin ole enää kokoontumisrajoituksia.
23. Jos vaihdan sukunimeni naimisiin menon jälkeen, on silloin koko nimessäni 23 kirjainta. Ja miksikö jos? Koska en ole vielä ihan varma haluanko vaihtaa sukunimeäni yhdestä harvinaisesta toiseen harvinaiseen.
24. Koska meillä ei ole säästöjä ja kaikki rahat uppoavat nyt tuleviin häihin, toivon meidän saavan säästettyä käsirahan omaan kotiin vuoteen 2024 mennessä. Siihen on vielä toisaalta pitkä aika, mutta kuten kaikki on varmaan huomanneet, aika kuluu yllättävän nopeasti. Haluaisin meille oman kodin, jossa voisimme asua ehkä jopa loppuikämme.
25. Olin 26-vuotias, kun aloitin kirjoittamaan blogia, mutten uskaltanut kertoa siitä pitkään aikaan kenellekään. Se oli vain oma päiväkirjani ja juttelin kommenttiosiossa muutamien tuntemattomien kanssa. Kun muutamaa vuotta myöhemmin julkistin blogin ja aloin jakaa postauksiani Facebookiin, huomasin, ettei sen julkistamisessa olisi ollut mitään pelättävää.
26. 26-vuotiaana pääsin elämässäni ensimmäistä kertaa Pariisin Disneylandiin. Olin haaveillut matkasta siitä asti, kun katsoin lapsena mainoksia VHS-kasetilta. Siellä oli silloin 25-vuotisjuhlavuosi eli ensi vuonna puisto viettää 35-vuotisjuhlaa. Olisipa ihanaa mennä sinne silloin!
27. 27-vuotiaana olin varma, etten ikinä löydä ketään ja vaivuin aika syvään epätoivoonkin sen takia. Laihdutin ja ajattelin, etten kelpaa kenellekään muuten. Onneksi tuli seuraava vuosi…
28. Nimittäin umero 28 on seurannut minua koko ikäni. Lopulta numero sai isomman tarkoituksen, kun tapasin Janin ollessani 28-vuotias. Tämän lisäksi Pieni Merenneito, joka on lempielokuvani, on Disneyn 28. klassikko.
29. Olin 29-vuotias, kun Jani kosi minua. Olin aina nuorempana kuvitellut olevani jo naimisissa sen ikäisenä, mutta toisaalta tuo oli juuri oikea ikä mennä kihloihin ja alkaa suunnittella häitä.
30. Sain kuopukseni 30-vuotiaana. Oli todella erilaista olla raskaana 30-vuotiaana kuin 18-vuotiaana.
31. Olen osannut lasketella 31 vuotta, mutta edelliskerrasta on varmaan kohta melkein kymmenen vuotta. Ensi talven tavoite onkin taas lasketella (ja pysyä pystyssä).
32. Kolmekymmentäkaksi vuotta sitten täytin 3 vuotta ja silloin sain myös ensimmäisen kahdesta pikkuveljestäni. Leikin 3-vuotiaaksi asti vain autoilla (isäni oli varmaan toivonut salaa poikaa), mutta kun en saanut leikkiä jostain syystä pikkuveljellä, minulle ostettiin ensimmäinen vauvanukkeni. Ja se oli menoa se, koska vauvakuume on vahvasti mukana edelleen.
33. Olen lihonut Janin ja minun parisuhteen aikana 33 kiloa, joista olen nyt kymmenen pudottanut.
34. Mun tavoite on tänä vuonna lukea vähintään 34 kirjaa. Maaliskuussa oli ihan hyvä startti, kun luin 6 kirjaa, mutta tahti on pidettävä yllä, jos meinaan päästä tavoitteeseen. Kirjahyllyssä odotteleekin tosi monta kiinnostavaa kirjaa. Haaveilen viileistä kesäilloista parvekkeella vilttiin käärityneenä hyvää kirjaa lukien.

35. Täytän tänään 35 vuotta. Minulla on syntymäpäivä päivää ennen mummoani ja 35 vuotta (plus yksi päivä) sitten hän täytti 50 vuotta. Olinkin kuulemma hänen syntymäpäivälahjansa.

Mitkä ovat sinun elämäsi tärkeimmät numerot?

 

LUE MYÖS: 

BLOGGAAJA ESITTÄYTYY

KUN HYVIN KÄYTTÄYTYVÄSTÄ TEINISTÄ TULEE TEINIÄITI

S JA K NIIN KUIN….

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.