Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Julisteilla on helppo tuoda ilmettä hääkoristeluun

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Mä oon kerännyt monta vuotta meidän häitä varten koristeita ja taulut on iso osa meidän koristelua. Julisteilla onkin helppo tuoda uutta ilmetty koristeluun.

Oon yrittänyt valita sellaiset julisteet ja kehykset, jotka sopivat meille vielä häidenkin jälkeen. Hääkuvien kanssa niistä voi sitten tehdä kollaasin seinälle. 

Meidän häiden teemahan on Disneyn Pieni merenneito, joten hääkoristeet saa olla vähän övereitä. Koristeluun käytetään paljon helmiä, kynttelikköjä, kultaisia yksityiskohtia ja simpukoita. 

Siksi julisteitakin on helppo valita Desenion valikoimasta teemaan sopiviksi. Siellä on vaikka kuinka paljon ihania meri- ja ranta-aiheisia julisteita, joista valita ja olenkin valinnut niistä sellaisia, jotka miellyttävät eniten silmää. 

Muutamia julisteita olen tilannut myös sopivaan häiden baariin ja jotkut niistä saattavat mennä myös lavasteiksi kuvauspaikalle. Meille kun on tulossa valokuvaaja ja hänelle on ohjeistettu, että vieraistakin otettaisiin jonkinlaiset potretit, joissa voi vaikka vähän hullutella. 

Meidän hääpaikalla ei saa mitään laittaa tietenkään seinälle, joten aion laittaa taulut seinää vasten kuten näissä kuvissa ja asetella niide lähelle muita koristeita. Meidän hääpaikalla on ihanat, syvät ikkunalaudat. Ikkunoihin olen suunnitellut ostavani itse pitsiverhot, koska siellä on tosi rumat verhot ja ikkunalaudoille aion laittaa kehykset ikkunaa vasten nojaamaan, joten ne näkyvät sitten kivasti sieltä verhojen läpi. Ikkunalaudalle voi sitten laittaa muitakin koristeita kehysten kaveriksi. 

Mun koristevarasto alkaa olla jo aika täysi ja ehkä muiden mielestä koristeita on ehkä jo ihan liikaa. Julisteilla on vaan niin helppo sisustaa kotonakin häiden jälkeen, että aion hankkia vielä muutamia lisää. Ostoslistalla on ainakin muutamia julisteita lasten leikkipaikalle, joka me meinataan rakentaa meidän hääpaikan esiintymislavalle. Meille kun ei tule bändiä niin lava on muuten ihan turha ja tällä tavalla saadaan muut tilat hyötykäytettyä muuhun juhlimiseen, kun lasten leikkipaikka on siellä lavalla. Haluan kuitenkin koristella myös leikkipaikan, koska lapsetkin on häävieraita ja siksi sinne on tulossa lelujen lisäksi ainakin tauluja ja varmasti myös simpukoita. 

Leikkipaikka vielä hakee hieman muotoaan, koska en ole vielä sitä suunnitellut loppuun. 

Toivon myös, että saamme pienemmillä julisteilla ja valokuvilla tuotua häihin sitä persoonallista otetta, joka hääkoristelussa on parasta. Haluan laittaa kehyksiä myös buffetpöytään, jolloin koristelusta tulee yhtenäisempi. 

Meidän häihin on vielä melkein vuosi aikaa enkä millään jaksaisi odottaa niin kauan. Onneksi ajan voi kuitenkin käyttää hyödyksi suunnittelemalla hääkoristelua. Meillä on vielä tekemättä tosi paljon vaikka pääpiirteittäin ollaankin melkein kaikki suunniteltu. 

Mutta siitä enemmän seuraavassa hääpostauksessa. 

Koodilla XHaakoristeet saatte -10% Desenion valikoimasta. Etu ei koske handpicked- tai personoituja julisteita ja on voimassa 4.9.2021 asti. 

Voiko sun mielestä julisteilla koristella hääpaikkaa? 

 

LUE MYÖS: 

MIKSI SUUNNITTELEN HÄITÄ PIENI MERENNEITO-TEEMALLA? 

HÄÄPAIKKA VARATTU, HÄÄSUUNNITTELU VOI ALKAA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.