Hae
Colour Outside the Lines

Haluan haalarin ja toisen ja kolmannen….

Ostin H&M:n alesta viime syksynä tämän ihanan valkoisen haalarin. Näissä kuvissa mulla on haalarin päällä paita, koska haalarissa on aika paljastava yläosa enkä omista sen alle huomaamattomia rintaliivejä (enkä osaa olla ilman).

Haalarin valkoinen väri on kuitenkin vähän rajoittanut käyttöä, koska jotenkin itsestä tuntuu, että se paljastaa liian hyvin vatsamakkarat. Tuskin niitä kukaan muu katselee kuin minä itse, mutta jotenkin se alue on sellainen, jonka yleensä peitän vaatteilla ja tässä haalarissa se on TOSI esillä.

Nyt olen kuitenkin yrittänyt astua ulos mukavuusalueltani ja ottaa haalarin käyttöön, koska tykkään siitä niin paljon. Haalari ei siis mahtunut mulla edes kiinni viime vuonna, kun sen tilasin ja päätin, että tänä kesänä se on sopiva. Ja niinhän se onkin vaikka olenkin vähän epävarma tuosta vatsastani.

Tätä on niin helppo yhdistellä vaikka mihin yläosaan, että olen aika varma tämän haalarin olevan tämän kesän suosikkivaatteeni. Materiaali on ihanan kevyt, joten tätä on helppo käyttää myös helteillä ja mikä parasta, reidet ei hankaa yhteen ollenkaan! Se on nimittäin helteillä mulla aina suurin ongelma, kun omistan sen verran paksut reidet, että ne hankaavat yhteen, hikoavat ja sitten kärsin hankaumista seuraavat päivät tai pahimmillaan viikot.

Olenkin nyt miettinyt, että pitäisi yrittää etsiä muutama haalari lisää, koska ne ovat niin helppoja ja ihania kesävaatteita. Mulla on pituutta huimat 155 senttiä, joten tällaiset vajaalahkeiset haalarit on mulle just hyvän mittaisia.

Jotenkin oon karsastanut myös valkoista väriä vaatteissa pitkään, koska oon ajatellut sen ”lihottavan” minua entistä enemmän. Olen kuitenkin nyt ostanut enemmän valkoisia vaatteita ja huomannut tykkääväni niiden käyttämisestä. Olen vaan niin possu, että sotken ne alta aikayksikön. Siinä on siis vielä harjoittelemista.

Pusero ja haalari: H&M

Laukku: Marimekko

Sandaalit: Biox, Stadium Outlet

Voin jo kuvitella lämpimät kesäillat, tän haalarin ja kylmän Pepsi Maxin. Oi, että mikä kesä tästä tuleekaan!

 

mistä sä olet ostanut sun lempihaalarin?

 

LUE MYÖS:

EN OLE KESÄIHMINEN, MUTTA ODOTAN KESÄÄ

TÄLTÄ MINÄ NÄYTÄN JA SE ON OKEI 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

 

2 kommenttia

  1. Taru Mansikka kirjoitti:

    Onpas kiva yhdistelmä 🙂 Oletko miettinyt paidan pitämistä haalarin alla, jos tuntuu muuten itselle liian avoimelta olla pelkästään haalarilla? Helpottaisi varmasti myös vessassa käyntiä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.