Hae
Colour Outside the Lines

Kesän kaikki asut

*Sisältää mainoslinkkejä

Päätin esitellä teille mun kuluneen kesän kaikki asut, joista tuli otettua kuva. Mulla on aika kompakti vaatekaappi, joten käytän aika paljon samoja vaatteita uudelleen ja uudelleen. Yritän laittaa jokaiseen asuun myös linkin mistä vaatekappaleet löytyy tai mistä löydät samantyylisen.

Kerron myös koon joka mulla on. Oon 155cm pitkä ja kesällä painoin noin 88kg.

Pinkki mekko

Ostin tämän mekon *Lindexistä kesän alussa ja oon käyttänyt mekkoa ihan koko kesän. Se on niin helppo vaan vetää päälle ja on päällä ihan huippu. Mulla on tästä koko L. Laukku on Marimekon Seidi Pieni Unikko.

Sandaalit on Stadium Outletista edelliskesältä.

Valkoinen haalari ja pussihihainen paita

Nämä on molemmat H&Mltä, mutta ovat jo loppu. Haalari on kokoa 44 ja pusero M.

Samantyylinen *haalari (tosin mustana) ja *pusero löytyy *Lindexin valikoimasta. Laukku on Marimekon vintagea.

Nanson tunika ja biker-shortsit

Tätä tismalleen samaa Nanson Pätkät tunikamallia ei enää mistään löydä, mutta ainakin Booztilla on samalla kuosilla olevaa tunikaa myynnissä. Mustat *biker-shortsit oli kesällä käytössä melkein joka päivä!

Nanson tunika on kokoa 42 ja shortsit kokoa L.

Valkoinen pitkä t-paita ja biker-shortsit

Tämä oli yksi kesän luottoasuista ja on itseasiassa edellenkin, kun olen vaan vaihtanut biker-shortsit legginseihin ja heittänyt tähän päälle neuletakin.

Löysin pitkän valkoisen t-paidan *Gina Tricotin alesta. Pinkit urheilushortsit on Stadiumin vanhaa mallistoa, *tässä vastaavat Weekendbeeltä. Laukku on Marimekon Fidelma Puketti, joka on valitettavasti poistunut myynnistä.

Paita on kokoa L, shortsit taitaa olla myös L.

Toinen t-paitamekko, jota käytin paljon, oli tämä H&M koossa L.

ribattu neuletakki ja vintagehousut

Nämä housut (koko L) löysin kierrätyskeskukselta ja käytin niitä ahkerasti muutaman viikon, kunnes totesin,että ne on ihan liian pitkät (meni hermot liian monta kertaa pitkiin lahkeisiin). Ne siis jo jatkoivat matkaansa. Vähän samantyyliset housut on *Lindexillä.

Neuletakki on H&Mltä, mutta Lindexillä on *samantyylinen.  Neuletakki on mulla kokoa M.

armeijanvihreä shortsihaalari

Tömäkin pellavahaalari löytyi H&M alerekistä, joten tätä ei ole enää saatavilla. Haalari on kokoa 44.

Samantyylinen *haalari on *&Other Storiesilla myynnissä, tosin vain mustana ja valkoisena.

vintagemekko

No, koska tämä mekko on vintagea, on ehkä sanomattakin selvää, ettei sitä ole missään saatavilla.

Mutta samantyylisiä on esimerkiksi *Lindexillä ja *Monkissa. Tässä mekossa ei ole kokolappua, mutta tämä on ehkä kokoa XL/44.

Musta toppi, legginsit ja oversize jakku

Jakku on H&M Divided kokoa M, mutta tämäkin on alesta ostettu. Koska tää on kunnon oversize, joten mulla on koko M. Samantyylinen löytyy pinkkinä *Monkista.

*Legginsit taitaa olla ihan perusmallistoa Lindexistä, kokoa L. Toppi on Zalandolta, mut Lindexistä löytyy *samantyylisiä. Topista mulla on koko M. Mä tykkään Lindexin vaatteista, koska ne säilyy hyvänä pesusta toiseen.

Kengät on Skopunktenilta, joka Suomesta jo on lopettanut. *Samantyylisiä löytyy Spartoolta.

Kukkahame ja ribbipaita

T-paita on aiemmin jo ostettu H&Mltä, koko tässä on M. Lindexiltä löytyy *samantyylinen.

Hame on Lindexiltä, koko mulla on XL. Tätä samaa hametta ei enää ole myynnissä, mutta *samantyylinen on vielä saatavilla.

lippalakki, toppi ja shortsit

Lippis on kirppikseltä ostettu, *samantyylinen löytyy esimerkiksi Weekendbeeltä.

Toppi se sama Zalandon, *samantyylinen Lindexiltä. Mulla koko M.

Ja *shortsit on myös Lindexin kesämallistoa, mulla koko XL.

Välillä yhdistin samat shortsit myös Nanson valkoiseen Tasku t-paitaan ja *lenkkareihin. T-paita mulla on koossa L.

sadetakki, neule ja keinonahkahame

Luppasten keinonahkahame oli ihan mun lemppari viime talvena ja keväällä, mutta kesällä sitä pystyi pitämään aika rajallisesti, koska se oli niin hiostava. Mulla on tästä koko L.

Valkoinen neule on ostettu keväällä Lindexin alesta, nyt verkkokaupasta löytyy aika *samantyylinen. Neule mulla on kokoa M.

Sadetakki on Stadium Outletista ja on ollut mulla käytössä jo yli vuoden. Tämä on tosi hyvä! Takista mulla on käytössä koko M. Koko on mun mielestä aika reilu, koska menee mulle ihan hyvin kiinni eikä ole liian tiukka.

Välillä yhdistin Luppasten keinonahkahameen myös pehmeään neuletakkiin. Tämä neuletakki on Lindexiltä ja on mulla koossa M.

maksimekko

Nämä kaksi mekkoa on ostettu keväällä Lidlistä, joten näitä ei ole enää saatavilla kuin hyvällä tuurilla käytettynä. Mustasta mulla oli koko 42, pilkullisesta koko 44.

Näille löytyy kuitenkin aika hyvät vastikkeet ainakin *Lindexiltä, *Monkista ja *&Other Storiesilta.

Keltaiset bikinit

Nämä Monkin bikinit tilasin Zalandolta alkukesästä ja onneksi tilasin, koska oli niin sairaan kuuma kesä. Käytin bikineitä välillä ihan kotiasunakin, koska oli vaan niin kuuma. Bikineistä mulla on sekä *yläosa että *alaosa koossa L. Nämä on kyllä aika isoa mitoitusta, koska märkänä nämä venyy niin olisin voinut hyvin ottaa myös koon M.

Hattu on Tigerista, maksoi vitosen ja oli myynnissä alkukesästä. *Samantyylinen löytyy myös &Other Storiesilta.

Trikoinen kellohame ja eri yläosat

Mun ihan lempparivaatekappale kesällä oli ehdottomasti tämä Luppasten trikoinen musta kellohame, joka mulla on koossa L.

Yhdistelin sitä suunnilleen jokaisen yläosan kanssa, joka minulta löytyi. Tämä viininpunainen paita on vintagesilkkiä koossa L eli tätähän ei suoraan ole saatavilla, mutta *samantyylinen löytyy Lindexiltä kolmessa eri värissä.

Käytin paljon myös tätä puhvihihaista puseroa koossa M.

Yhdistin hameen myös *perustoppiin ja *neuletakkiin useita kertoja. Nämäkin on mulla koossa M. Yleensä kaikki yläosat menee koossa M, koska mun vartalo on ihan eri paria.

Kuvan sandaalit on Freedom Moses-merkkiset ja ostettu Helsinki Outletin Happy Socks-myymälästä.

Tämä t-paita on H&Mn vanhaa mallistoa, mutta Lindexillä on ollut nyt myynnissä tosi *samantyylinen. Tästäkin mulla on koko M.

Minulla on myös tämä sama Luppasten hame laventelin värisenä ja siihen sopiva collegepaita. *Nämä pastellivaatteet sain yhteistyönä kesän lopulla, joten nämä on aika uudet. Molemmista mulla on koossa L.

Valkoinen maksimekko

Ostin tämän valkoisen maksimekon Gina Tricotista jo vuosi sitten kesällä ja harmitti tosi paljon, kun sitä ei ollut enää muun värisenä jäljellä, koska olisin ostanut tämän vaikka joka ikisessä värissä. Mulla on koko L ja tätä nyt ei tietenkään enää ole saatavilla.

Mutta samantyylistä on ainakin *Monkista ja Lindexistä.

Ribbihousut ja juoksutakki

Mun luottoasu ruokakauppaan oli nämä H&M ribbihousut ja musta vetoketjullinen juoksutakki. Ihan parhaat ja mukavimmat vaatteet ruokaostoksille.

Näitä vastaavat housut on myynnissä *Lindexillä ja samantyylinen paita ilman vetoketjua on *Weekendbeellä.

Me&i mekko

Käytin paljon myös tätä me&i mekkoa, jossa oli solmittava nauha vyötäröllä. Tykkäsin tästä superpaljon, joten harmitti tosi paljon, kun tämän mustiin osiin tuli pesussa vaaleaa haitua.

 

siinä oli mun koko kesän asut kokonaisuudessaan?
Mitkä oli sun lempiasut tänä kesänä?

 

LUE MYÖS: 

LEMPPAREIN SYYSASU

LÖYSIN PARHAAT VINTAGEHOUSUT 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.