Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Haaveilen joulukollaasista lastenhuoneeseen

Kaupallinen yhteistyö: Desenio
*Sisältää mainoslinkkejä


Näin syksyn harmaudessa minun tekee aina mieli sisustaa meidän koko koti uusiksi. Koska se olisi ihan turhaa ja todella kallista, sisustan usein pelkillä julisteilla ja tauluilla. Siksi olen tässä useampana iltana eksynyt Desenion sivuille ihailemaan kaikkia ihania uusia printtejä. 

Useimmin uudistuksen kokee lastenhuoneen ja meidän makuuhuoneen taulut. Paikallaan oleviin kehyksiin on niin helppo vaan vaihtaa uudet julisteet, että teen sitä tosi usein. On niin ihanaa, kun pienillä jutuilla huoneen saa näyttämään ihan erilaiselta. 

Me usein valitaankin lasten kanssa yhdessä seinälle laitettavat julisteet. Nyt meillä on lastehuoneen seinällä jouluvalo ja kangastaulu, joten sinne julisteilla ei voi tehdä mitään, mutta olen jo tovin miettinyt, että toiselle puolelle huonetta olisi kiva tehdä taulukollaasi. Siksi olenkin alkanut nyt katsella Desenion sivuja ja miettinyt millä julisteilla voisin lastenhuonetta seuraavaksi sisustaa. Koska joulu on tulossa, voisinkin sisustaa lastenhuoneen jouluaiheisilla julisteilla ja näin ollen saada lastenhuoneeseenkin enemmän joulun tuntua. Meidän lapset kun on ihan jouluhulluja! 

Tässä muutamia minun suosikkeja Desenion Holiday Collection valikoimasta:

 

Make a Wish-juliste

Fairytale Castle-juliste

 – Valokuva valkoisesta kimalteiden peittämästä linnasta ja mäntypuista

KISS ME QUICK-JULISTE

 – Kuvitus mistelinoksasta ja sen punaisista marjoista, teksti alareunassa

 

Desenion julisteet ja printit ylipäänsä on siitä ihania, että suurin osa niistä sopii tyyliltään tosi hyvin yhteen ja vaikka yhdistelisi monen eri malliston printtejä, näyttävät ne aina hyvältä ja yhtenäiseltä kollaasilta vierekkäin. Me ollaankin monesti tilattu Deseniolta julisteita, koska ne on vaan niin helppo ripustaa seinälle huoneeseen kuin huoneeseen ja niillä saa nopeasti uutta ilmettä kotiin. 

Minusta Deseniolla on myös parasta se, että sieltä saa halutessaan samalla kertaa myös kehykset tilattua. Julisteista kun saa niin paljon arvokkaamman näköiset vain simppelisti kehystämällä ne ja usein on kauhea vaiva lähtee erikseen hakemaan kehyksiä jostain. On niin ihana, kun voi vaan klikata ne samalla kertaa ostoskoriin ja ne on sitten samassa toimituksessa mukana kuin julisteetkin. 

Mun motto tämän vuoden joulukoristelussa on ”joulu hiipii pikkuhiljaa ja huomaamatta kotiin”. Vaikka Jani tykkääkin joulusta, olisi hänen mielestään sopiva aika aloittaa joulun koristeleminen ja kaikenlainen jouluhössötys vasta joulukuussa. Minä kuuntelen joululauluja jo syyskuussa, ostan joululahjoja jo kesällä ja todellakin sisustan joulua kotiin jo viimeistään marraskuussa. 

Nyt kun pikkuhiljaa tuon joulujuttuja kotiin, ei ole tullut vielä sanomista. Aion laittaa jouluisia julisteita kyllä muuallekin kuin lastenhuoneeseen, mutta sieltä on hyvä aloittaa, koska silloin lapsetkin saa joulumielelle ja siellä Jani ei tuijottele julisteita koko ajan eikä voi sanoa, että meillä on jo liian jouluista. 

KOODILLA DSSUSANNAKU -10% DESENION VALIKOIMASTA (EI KOSKE HANDPICKED TAI PERSONOITUJA JULISTEITA TAI KEHYKSIÄ). KOODI VOIMASSA 16.11.2020 ASTI!

Tykkäätkö sinä sisustaa julisteilla?

 

LUE MYÖS:

SISUSTUSKUUME HELLITTI HETKEKSI

Kaupallinen yhteistyö: Desenio

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.