Hae
Colour Outside the Lines

Viime aikojen kirppariostoksia

Tiedän, ettei pitäisi kiusata itseään ostamalla vauvan vaatteita, kun ei ole edes raskaana vielä. Olen kuitenkin päättänyt, että kirpparilta saan vauvan vaatteita ostaa, koska ne tulevat kuitenkin joskus tarpeeseen ja kirpparilöydöt ovat tarjolla ostettavaksi vain sen hetken. Jos ei vauvaa sitten koskaan kuulukaan, niin joko myyn vaatteet itse kirpparilla tai lahjoitan ne jollekin niitä kipeästi tarvitsevalle.
Punainen neuletakki H&M 68cm 1e, pallocollege Marimekko 80cm 2e, harmaa Benetton-pusero 74cm 2e, sininen tasaraita Marimekko 80cm 2e


Oon nyt alkanut pitää silmät auki varsinkin merkkivaatteille. Marimekkoa löytää meidän lähikirpparilta yleensä aina. Osa on tosi halpoja ja osa ihan sairaan kalliita. Itse ostan yleensä aina puoleen hintaan pöydistä jotain. Oon yrittäny ostaa neutraaleja vaatteita, jotka siis kävisi sekä tytölle että pojalle. Joitain vaatteita on kyllä tullut ostettua vaaleanpunaisenakin, kuten alla oleva Hilfigerin body, jota mietin tosi pitkään ostanko vai enkö osta. Päädyin kuitenkin ostamaan sen, koska body oli kuin uusi ja tiesin, että se olisi jäänyt harmittamaan, jos olisin sen sinne jättänyt. 

Bodyt: Vaaleanpunainen Tommy Hilfiger 6-9kk 6e, sininen Marimekko  70cm 3e, punainen Marimekko 74cm 1e, keltainen Benetton Baby 56cm 2e, Vendi 68cm 0,50e

Vauvan vaatteita alkaa olla jo vinot pinot kellarissa ja järkkäilinkin ne kokojen mukaan omiin säilytyslaatikoihin, että kun on aika niitä alkaa sieltä kaivaa esille niin tietää mitä on jo valmiina.

Harmaat collarit Name It 86cm 1e, farkut Zara Baby 74cm 2e,
tummansiniset ribbilegginsit Marimekko 80cm 2e,
turkoosit housut Kappahl 56cm 1e
Harmaa Tutta 74cm 2,50e, tuulitakki H&M 62cm 3,50e


Oon ihan hurahtanu vauvahattuihin. Niitä on niin söpöjä ja varsinkin kirpparilla ne on niin halpoja! Tämäkin pupuhattu oli käyttämätön ja Lissu sen oikeastaan löysikin. J nauraa minulle aina, kun ostan uuden vauvahatun, koska meillä on niitä jo aika monta.

Vaaleanpunainen pupuhattu 44/46 1,50e
Ostitteko te mitään valmiiksi ennen kuin tulitte raskaaksi? 

6 kommenttia

 1. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Tiiätkö meillä on varmaan tollanen samanlainen hattu mut se on lehmä 😛 😀
  Kivoja löytöjä ja jos tosiaan tarkoitus että vauva saa tulla koska vaan jos on tullakseen niin säästäähän siinä hermoja sekä pitkän pennin jos ostaa valmiiksi 🙂 Ja edullisesti ostaa niin samaan hintaan saa sit myytyä jos ei tarviikaan tai tosiaan lahjoittaa jollekin esim ensi&turvakotiin 🙂

  Mä oon ostanut muistaaksein yhden bodyn ennen kuin edes periaatteessa haaveilinkaan lapsista 😀 se oli vaan niin ihana. Se on vieläkin meillä ja molemmat pojista on sitä käyttänyt. Koskaan ei oo samanlaista tullut vastaan edes valokuvissa, vaikka ihan perus H&M on 🙂 Meinasin ostaa joskus H&M velourpuvun sellasen ihanan nalle puh puvun uutena ja oon tässä noin kuusvuotta harmitellu kun en ostanut 😀 😀

  Mut nykyään en oo ostanut, kun entisiäkin on ja tuntuu että ei taida tarvita lisää 🙂

 2. Susanna kirjoitti:

  Lissulle ostin aikalailla kaiken uutena silloin nuorempana, mutta se oli sitä ekan vauvan huumaa ja kirppistely ei vielä kymmenen vuotta sitten ollut niin yleistä kuin nykyään. Oli vaikea löytää hyväkuntoisia vaatteita käytettynä. Aika paljon saatiin sillon lahjaksikin ja meillä oli tuttavaperhe, jossa oli vuoden vanhempi tyttö, niin saatiin sieltä vaatteita myös.

  Joo, joskus tulee sellaisia itselläkin vastaan, että on vaan pakko ostaa, kun on niin söpöjä. Nyt kyllä tietoisesti yritetään hankkia kolmatta, niin ovat tulossa tarpeeseenkin. Ja kyllä meilläkin säästetään Lissun vaatteet B:lle. B:n vaatteetkin oli säilössä kaikki, mutta annettiin ne äitilleen, kun halusi ne. Jätettiin sitten vaan pari itselle talteen.

 3. LauraCaarina kirjoitti:

  Pitkään pelkäsin ostaa mitään. Ajattelin että se vaan toisi huonoa onnea yrityseen, joka jo valmiiksi oli venynyt. Sitten kun raskautta odotti tarpeeksi kauan, ei enää uskonut että joku vaatteen osto voisi tuoda enempää huonoa onnea! Joten juu, ostin muutamia vaatteita ja pienet kengät ennen koko raskautta. 🙂 Ja blogiyhteistyöllä sain hoitolaukun ja leikkimaton jo ennen kun olin edes raskaana. Niistä tosiaan ajattelin, että ovat uudet merkkituotteet, joten pääsen niistä tarvittaessa helposti eroon! Onneksi ei tarvinnut hankkiutua niistä eroon. 🙂

  Eksyin blogiisi nyt ekan kerran tuolta "äiti bloggaajien" kautta. Taidat joutua mun seurantalistalle. 😉

 4. JohaNna / Arjen miljonääri kirjoitti:

  Voi kuule, minä keräsin monta säkillistä vaatteita jo vuosia ennen kuin edes olin raskaana 😀 kirppareilta juurikin, ja lähinnä pelkästään uudenveroisia ja merkkituotteita sekä kivoilla kuoseilla olevia. Ne säkit kulki muutaman muutonkin läpi, ja viime vuonna ne pääsi käyttöön <3

 5. Susanna kirjoitti:

  Juu, mullakin on ollu mielessä, että tuokohan se huonoa onnea, kun kaikkea ostelen valmiiksi. Mutta toisaalta, eihän sitä voisi elää jos aina kaikesta noin ajattelisi!

  Tervetuloa lukijaksi!:)

 6. Susanna kirjoitti:

  Ihanaa kuulla, etten oikeasti ole ainut joka niitä vaatteita jemmaan ostelee! Ei lääkäreiden mukaan pitäisi olla vaikea tulla raskaaksi, mutta eihän sitä koskaan voi tietää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.