Hae
Colour Outside the Lines

Disney+ ennakkotilattu!

Tällä viikolla oli huikea päivä. Sellainen jota on odotettu monta kuukautta ja oikeastaan jo monta vuotta.

Viime kuussa kilahti sähköpostiini viesti, jossa kerrottiin, että Disney+ on ennakkotilattavissa ja ennakkotilaamalla vuosihinnasta sai 10 euron alennuksen! Normaalisti vuositilaus maksaa 69,99€ ja nyt hinta on vielä ensi viikon maanantaihin asti 59,99€.

Suoratoistopalvelu avautuu ensi viikon tiistaina 15.9.2020. 

Meillä koko perhe on odottanut Disney+ kuin kuuta nousevaa. Palvelu kun sopii koko perheelle. Ja varsinkin meidän perheelle, joka rakastaa Disneyn elokuvia, sarjoja ja musiikkia. 

Ja niin mikäkö se Disney+ oikein on? 

No minäpä kerron. Disney+ on kuukausimaksullinen suoratoistopalvelu, aivan kuin Netflix ja Viaplay, mutta Disney+ erikoisuus on, että se kokoaa yhteen kaikki Disneyn sarjat, leffat ja paljon muuta. 

Palvelusta löytyy Disneyn klassikkoelokuvat ja tv-elokuvat, Disneyn maksukanavien sarjat, Star Wars- ja Marvel-elokuvat, National Geographicin tarjonta ja kaikki jaksot Simpsoneista sekä paljon muuta. Sisältöä päivitetään koko ajan ja uusia nimikkeitä lisätään viikottain. 

Mitä me odotetaan eniten Disney+ tarjonnasta?

Itse odotan eniten, että päästään lasten kanssa katsomaan suosikkeja omasta lapsuudesta kuten Kummikarhut, Tikun ja Takun pelastuspartio ja muut ihanat sarjat, joita ei ole pystynyt lapsuuden jälkeen katsomaan mistään. Palvelussa kun ne pitäisi olla suomeksi puhuttuna. 

Tosin mitään varmaa listaa ei ole vielä missään julkaistu, että mitä tuolta palvelusta nyt oikeasti löytyy. 

Odotan myös innolla, että näen The Imagineering-dokumenttisarjan, joka kertoo Disneyn huvipuistojen suunnitteluprosessista. Tämä näkyy Suomessa näytettävissä mainoksissa, joten sen on pakko palvelussa olla. 

Jani odottaa kaikista eniten The Mandalorian-sarjaa, joka on Disney+ original. Se sijoittuu Star Wars-maailmaan ja emme ole katsoneet sarjasta mitään osia edes Youtubesta, koska olemme tienneet suoratoistopalvelun rantautuvan Suomeen ennemmin tai myöhemmin. The Mandalorianiin on tulossa myös uusi kausi tänä  syksynä eli sitäkään ei tarvitse pitkään odotella. 

Melissa odottaa pääsevänsä katsomaan JONASia (ja niin minäkin). Se on tv-sarja, jota tähdittää Jonas Brothers ja joka tuli Disney Channelilla joskus kymmenisen vuotta sitten. Harmillisesti toinen kausi ei ole Disney+ tulossa, mutta ehkä me selviämme. Meillä oli JONASin kaikki jaksot sekä ensimmäiseltä että toiselta kaudelta tallenettu aiemmin digiboksille, kunnes se otti ja hajosi. Siitä asti olemme odottaneet, että ne jostain taas näkisi. 

Bea meinaa katsoa kaikki klassikkosarjat ja aion ehkä myös opettaa hänelle Hannah Montanan viehätyksen. Ja Wizards of Waverly Placen ja High School Musicalin, josta muuten on tehty tuonne uusi sarjakin! 

Vivia höpöttää Fancy Nancysta ja Vampyrinasta, joten niitä tullaan varmasti katsomaan paljon. 

Luulen, että Disney+ suoratoistossa riittää meille katsottavaa pitkäksi aikaa ja ajattelin, että voisin sen auettua tehdä postaussarjaa tarjonnasta ja meidän omista suosikeista. 

Meinaatko sinä tilata Disney+ suoratoistopalvelun? 

 

EDIT: Unohdin mainita, että suoratoiston saa myös tilattua hintaan 6,99€ kuukaudessa, jos ei halua vuodeksi sitä kerrallaan ottaa. Ja mun käsityksen mukaan uusille tilaajille tulee olemaan myös 7 päivän ilmainen kokeilujakso. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.