Hae
Colour Outside the Lines

Yksi paita, viisi eri asua

Minulla on aika rajallinen tila vaatekaapeissa ja näin ollen olen muuttanut kulutustottumuksiani radikaalisti.
Rakastan vaatteita ja niiden yhdistelemistä eri tavalla, mutta ylipainon myötä olen hieman unohtanut rakkauteni vaatteisiin. Enimmäkseen siksi, ettei mikään entisistä vaatteista mahdu päälle ja ei ole mitään niin inhottavaa kuin puristavat vaatteet. 
Yritänkin nykyään yhdistellä vaatteita mahdollisimman paljon keskenään ja näin ollen käyttää kaikkia vaatekaapissani olevia vaatteita. Minusta on ihanaa lukea toisten blogeista postauksia, joissa he yhdistävät yhden vaatekappaleen useammalla tavalla ja päätinkin toteuttaa yhdestä lempipaidastani postauksen samalla tyylillä. Lyhyt t-paita on ostettu H&M:n alerekistä kolmella eurolla. Ihan huippu löytö! 

T-paita ja pinkki kellohame

Minulla oli tällainen hame joskus vajaa kymmenen vuotta sitten. Ostin sen H&Mltä ja rakastin hametta yli kaiken. Käytin sitä sekä arkena että juhlissa ja se oli oikeasti minun lempivaate. Kunnes laihdutin ja hame jäi isoksi. Laitoin hameen kirpputorille ja siitä lähtien olen etsinyt täydellistä kellohametta. 
Tässä yksi päivä kävin lasten kanssa kirpputorilla ja meidän kirppiksellä on kärry, johon saa jättää tavaroita ilmaiseksi otettavaksi. Ja siellä tämä hame odotti minua juuri oikeassa koossa. Sen jälkeen se on tänä kesänä päässyt päälle tosi monta kertaa! Voisin sanoa, että tästä on pikkuhiljaa tulossa taas lempivaatteeni. 
Ja hei, oli mulla kengätkin, mutta ne hankasi, niin otin hetkeksi pois. 

T-paita ja laskostettu hame

Tämän hameen ostin Lindexin alesta, koska se puhutteli minua ja minua harmitti, että minulla silloin ollut hopeinen laskoshame ei istunut päälleni ollenkaan. Tämä laskeutuvampaa materiaalia oleva hame sopii kuitenkin kuin valettu. 
Hame on kuitenkin odotellut pitkään kaapissa käyttöä, koska en ole löytänyt sille sopivaa yläosaa. Tämän paidan kanssa se kuitenkin näytti niin kivalta, että se vihdoin pääsi käyttöön. Tosin, jos yhtään turvottaa, tuntuu hame hieman liian makkaran kuorelta. Hame odottelee tällä hetkellä täydellisen syysneuleen löytämistä parikseen.

T-paita ja pitkä hame

Tämän valkoisen hameen ostin vuosi sitten alesta. Katsoin tätä jo melkein vuotta aiemmin normaalihinnalla ja hame jäi harmittamaan, kun en sitä ostanut. Kun sen sitten alerekistä bongasin, oli se pakko ottaa sieltä mukaan. 
Janin mielestä tämä on Pokémon-hame, koska hänen mielestään kuviot muistuttavat jotain Pokémonia. Tämä hame on siis myös nörttimiehen hyväksymä. 

T-paita ja pitkä tyllihame

Espritin pitkän tyllihameen kanssa t-paita tuntui hieman juhlavalta, mutta se ei estänyt minua silti käyttämästä sitä. Voisin hyvin ajatella laittavani tämän asukokonaisuuden vaikka ravintolaan tai ihan vaikka vaan kouluun.

Tämän hameen löysin Stockmannin alesta ja se roikkui kaapissa ihan liian kauan ennen kuin sitä käytin ensimmäistä kertaa, koska ajattelin liikaa sitä mitä muut ajattelevat. Nyt olen päättänyt pukeutua juuri niin kuin itse haluan vaikka kuinka joku tuijottaisi.

T-paita ja muhkea tyllihame

Olen aina ollut vähän tällainen oman elämäni Carrie Bradshaw ja ehdin haaveilla mahdollisimman muhkeasta tyllihameesta monta vuotta.  Viime vuonna löysinkin hameen Vilasta seitsemänkymmenen prosentin alennuksella ja tottakai se tarttui mukaani. 
Hame onkin päässyt näkemään päälläni niin Glorian Fashion show’n kuin Jenni Vartiaisen keikan sekä monta muuta tapahtumaa. Nyt kun vielä löytäisi samanlaisen hameen useammassa värissä. 

Iso kiitos luottoasukuvaajalleni Katjalle, jonka kanssa käymme aina puolin ja toisin ottamassa kuvia. Hän myös usein muistaa kysyä haluanko kivasta asusta kuvia vaikka en olisi kuvia suunnitellut ottavani. 

Mikä näistä viidestä yhdistelmästä oli sinun suosikkisi?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.