Hae
Colour Outside the Lines

Toinen viikko ketolla takana

Tänään tuli toinen viikko ketolla täyteen.

Pikkuhiljaa tähän ketolla olemiseen alkaa tottua. Enää ei ole niin kauhea makean himo koko ajan ja vettäkin muistaa juoda ihan erilailla kuin aiemmin. Jaksan selvästi paremmin ja vatsakaan ei ole enää kiusannut. Vatsa on alkanut nyt toisen viikon aikana toimia paremmin ja turvotus on kadonnut oikeastaan kokonaan.

On muuten tosi outoa, kun on tottunut siihen, että vatsa on aina ihan turvonnut pallo ja nyt se onkin ihan löllerö. Olo on mitä mahtavin! Olen jaksanut töissä hyvin. Tosin hikoilen todella herkästi ja vesipullo on oltava koko ajan lähettyvillä. Toisaalta siinä muistaa sitten juoda tarpeeksi. Heti alkaa koskea päähän, jos ei juo vettä niin paljon kuin pitäisi. Edelleen pissittää ihan koko ajan ja vessassa on juostava yhtenään. Onneksi töissäkin on helppo käydä nopsaan vessassa, joten se ei ole muodostunut ongelmaksi.

Mitään huimaa painonpudotusta ei ole tapahtunut enkä ole sitä oikein odottanutkaan. Minulla on poistettu kilpirauhanen ja sen takia mun aineenvaihduntakaan ei aina toimi ihan niin kuin toivoisin. Tällä hetkellä kilpirauhasarvotkin taitavat olla vähän pyllyllään mikä tuo omat haasteensa painonpudotukseen.

 

MITEN MITAT MUUTTUIVAT KETOLLA toisen VIIKON AIKANA?

Mä kävin vaa’alla ja mittasin rinnanympäryksen, vyötärönympäryksen ja lantion ympäryksen aloituspäivänä. Mittanauha usein kertoo muutoksesta paremmin kuin vaaka, koska paino saattaa muuttua, jos keho kerää vaikka nestettä hetkellisesti.

Aloitus 26.10.2020:

Paino: 89.8kg

Rinnanympärys: 112cm

Vyötärönympärys: 106cm

Lantionympärys: 125.5cm

 

Viikko ketolla 2.11.2020

Paino: 87.8kg (-2kg)

Rinnanympärys: 108.5cm (-3,5cm)

Vyötärönympärys: 106cm (ei muutosta)

Lantionympärys: 123cm (-2,5cm)

 

2 viikkoa ketolla 9.11.2020

Paino: 86,7kg (-1.1kg)

Rinnanympärys: 108cm (-0.5cm)

Vyötärönympärys: 100.5cm (-5.5cm)

Lantionympärys: 113.5cm (-9.5cm)

 

Painoa ei pudonnut kuin noin kilo tällä viikolla, mutta senttejä lähti hurjasti! Mun pahin ongelmakohta on keskivartalo ja nyt lähteneissä senteissä huomaa selvästi turvotuksen häviämisen. 

Hiljaa hyvä tulee on mun motto tässä painonpudotuksessa tällä kertaa. En todellakaan halua mitään hätiköityjä dieettejä ja hiki hatussa salilla joka päivä huhkimista, koska tiedän kokemuksesta kerääväni kilot sillä tavalla vain takaisin. Haluan muuttaa elintapojani parempaan ja pudottaa painoa samalla. Siksi olen onnellinen pienistäkin muutoksista, joita joka viikko tapahtuu.

Kun kesällä aloitettiin jonkinlainen elintaparemontti, mun paino oli 92.7kg eli kesästä olen laihtunut jo 6 kiloa. 

 

Oletko sinä ollut ketolla?

 

LUE MYÖS: 

ENSIMMÄINEN VIIKKO KETOLLA TAKANA  

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA.  PÄIVITÄN SINNE KETOKUULUMISIA REAALIAJASSA!

Follow my blog with Bloglovin

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.