Hae
Colour Outside the Lines

Antti Tuiskulta tulee Prismaan vaatemallisto!

Ihan huikeita uutisia julkaistiin eilen kaikille Antti Tuiskun faneille.

Nimittäin Prisman verkkokauppaan tulee ensi viikon perjantaina eli 3.huhtikuuta myyntiin Antti Tapani-vaatemallisto, jossa on vaatteita sekä naisille että miehille. Mallistoon kuuluu yli 50 erilaista tuotetta sukista päällyvaatteisiin. Ja hei vallitsevan maailmantilanteen vuoksi näille tarjotaan ilmainen toimitus ja palautus!

Itse olen ehkä eniten innoissani malliston uimapuvusta ja tuulipuvun tapaisesta unisex ulkoilusetistä. Janikin sanoi, että takki oli hieno, joten tässähän meille olisi ne mätsäävät tuulipuvut. Saataisiin varmaan teinikin mukaan villitykseen. 
Antti Tuisku on toiminut malliston luovana johtajana ja mallisto on suunnattu kaikille, jotka haluavat ilmaista itseään vaatteiden kautta. Jokainen on yksilö ja saa pukeutua juuri kuin haluaa. Antti Tapani on mallisto, joka tuo kotoiluunkin uutta hohtoa. 
Koska itse rakastan itseni ilmaisua vaatteiden avulla, olen ihan täysillä mukana tämän malliston ideologiassa. Kotiutan aivan varmasti joitain malliston tuotteita tänä keväänä. 

Olisiko tässä minulle ja Janille ne mätsäävät tuulipuvut? 

Ja tiedättekö mikä minusta on ihan parasta tässä mallistossa? Se, että koot menee kerrankin XXL asti! Usein mallistot lopetetaan kokoon XL tai jopa kokoon L, jolloin osa tavallisista tallaajista jää kokonaan ilman haluamiaan vaatteita. Ihanaa, että tässä on otettu oikeasti huomioon myös isommat koot. 
Koska itsensä rakastaminen ja oman persoonan esille tuominen vaatteiden avulla ei pitäisi olla kiinni koosta vaan siitä omasta halusta. Halusta erottua joukosta ja olla uniikki. 

Miltä mallisto sun silmään näyttää? Kotiuttaisitko näistä mitään? 

Kuvat Riannon kuvapankista. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.