Hae
Colour Outside the Lines

DIY karkkikelkat

Taaperon kanssa kotona ollessa minulla on ollut aivan liikaa aikaa selata Pinterestiä. Sitä on helppo selata vaikka hieman väsyneenäkin, koska siihen ei tarvitse kovasti keskittyä ja tallennettuihin ohjeisiin sekä ideoihin on helppo palata myöhemmin, kun jaksaa paremmin. 
Yksi idea, jonka bongasin Pinterestistä jo kesällä, oli karkkikelkat. Kelkat näyttävät kivoilta, ovat helppo tehdä ja ovat tosi hyviä lahjoja esimerkiksi teinin koulukavereille, joille teini ei keksi mitään, mutta haluaa lahjan antaa. 
Jaloiksi tarvitset kaksi karkkikeppiä. Näiden kelkkojen kyytiinhän voi laittaa ihan mitä nameja tai muuta keksiikään, vaikka suklaarusinoita, salmiakkirasioita, suklaapatukoita tai tikkareita. Meillä kyytiin valikoitui purkkaa ja Läkerol-pastilleja. 
Paketoin purkat ja pastillit omiin paketteihin ilman lahjanarua. Konmari käskee heittämään kaikki lahjapaperijämät pois, mutta ne kävivät tähän hommaan ihan täydellisesti. Itse nimittäin aina rullaan ne kaappiin odottamaan pikkupaketteja. 
Tämän jälkeen käänsin isomman paketin ylösalaisin ja teippasin karkkikepit kelkan suksiksi. Laitoin teippiä molempiin päihin karkkikeppiä, että ne pysyivät suorassa kiinni paketissa. 
Pienemmän paketin laitoin isompaan kiinni kaksipuolisella teipillä. Lopuksi vielä kiedoin lahjanauhaa pakettien ympärille ja kelkka valmistui! 
Pakettejahan voi kelkan kyytiin laittaa useammankin, jos haluaa ja eteen istumaan kävisi pieni suklainen joulupukki. Ohuempi nauhakin olisi näyttänyt ehkä kivemmalta, mutta tällä kertaa käytin paketointiin vähän sitä mitä kaapista löytyi. 

Oletteko te jo tehneet jouluaskarteluja? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.