Hae
Colour Outside the Lines

Piparitalkoot

Meidän tytöt molemmat RAKASTAA pipareita. Piparit maistuisi vaikka joka aterialla. Meillä joulupipareita aletaankin yleensä leipoa jo todella aikaisin marraskuussa. Tänä vuonna ollaan leivottu pipareita vasta kerran. Edellisen kerran J ja Lissu tuhosi piparitaikinan raakana, joten siitä ei saatu aikaiseksi paistettua yhtään piparia. 

Yllätyin miten hyvin B osasi jo käyttää piparimuotteja. Viime vuodelta muistan, että taikinaa meni suuhun aina, kun silmä vältti ja taikina tuppasi hajoamaan. Nyt B sai pidettyä jokaisen piparin kasassa ja leipoi tosi reippaasti. Kivempaa hommaa taisi kuitenkin olla koristelu isin kanssa. Yllätyin itse asiassa myös siitä, että J jaksoi ensin koristella B:n kanssa pipareita ja myöhemmin vielä yksin. 

J:n luomukset.

Mutta paras osiohan leipomisessa on tietysti syöminen. Ja mikä olisikaan sen parempaa kuin syödä jotain mitä itse leipoi ja koristeli?

Joko teillä on leivottu pipareita? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.