Hae
Colour Outside the Lines

Testissä: Biozell Color Mask

Lissu on pyydellyt jo pidemmän aikaa, että värjättäisiin hiuksia. Nykyäänhän kampaajat ei värjää alle 16-vuotiaiden hiuksia ja hiusväreissäkin lukee, ettei saa alle 16-vuotiaille käyttää. Itse muistan, että olin ehkä 10-vuotias, kun ekan kerran hiukset äitin kanssa kotona värjättiin. Olen kuitenkin itsekin sitä mieltä, että ei noin nuorten hiuksia tarvitse värjätä, joten Lissun hiuksia ei ole värjätty. 
                                   

Pari kertaa on kuitenkin sävyttävää hiusnaamiota käytetty. Eilen Lissu pyysikin, että voisiko loppupurkin minun pinkistä hiusnaamiostani käyttää hänen hiuksiinsa. Hiukset näyttivät aluksi tältä. Tämä on vanha kuva, koska unohdin ottaa uuden kuvan ennen värjäysprosessia. 
                                        

Laitettiin väri kuiviin ja pesemättömiin hiuksiin ja annettiin vaikuttaa noin puoli tuntia. Väriä ei ihan riittänyt joka puolelle. Lissu kävi tömän jälkeen suihkussa pesemässä hiusnaamion pois eikä pessyt hiuksia muilla aineilla. Lopputuloksesta tuli raidallinen ja hento punainen. Selvästikin enemmän punainen kuin pinkki. Väri ei varmastikaan pysy kuin yhden pesun, koska alla ei ole värjättyä hiusta. 
Tärkeintä kaikesta, lapsi oli tosi tyytyväinen tulokseen. 

Oletteko te värjänneet/sävyttäneet lapsen hiuksia? 

Milloin värjäsitte itse ensimmäisen kerran hiukset? 
2 kommenttia

 1. Katri kirjoitti:

  Hei! Tosi kivan oloinen blogi. Tulin ihan paikkakunnan perusteella, kun itsekin olen Kuopiosta.

  Muistaakseni ensimmäisen kerran sain sävyttää hiuksiani ollessani 11 – 12 vuotias. Ensimmäiset ihan värit tuli laitettua ehkä 14vuotiaana. Sekin värjäys tehtiin kotona ja värjäyksellekin oli ihan syy. Minulla oli silloin niin vahva lääkitys, että hiuksieni oma väri lähti ja hiukseni olivat harmaat. Joku oman värin tyyppinen oli hiusvärikin mikä laittettiin, koska en tahtonut olla yks kaks yllättäen toisenlaisilla hiuksilla. Myöhemmin 16v tuli värjättyä toinen puoli valkeaksi ja toinen mustaksi! Siitä alkoikin tummien hiuksien värjäys ja nyt ollaan taas vaaleassa. Nyt lääkityksen vähennyttyä on omakin väri palannut, mutta muuttunut ruskeaksi entisen vaalean sijaan. 🙂

 2. Susanna kirjoitti:

  Tervetuloa lukemaan!

  Joo, minullakin on ollut mustaa, ruskeaa, blondia, oranssia, pinkkiä… You name it, I've had it suunnilleen:D Tällä hetkellä hiukset ovat punaiset.

  Hiukset on kyllä iso juttu ja teininä varmasti ollut kriisi, jos on on väri muuttunut yhtäkkiä. Onneksi nykyään on vaikka minkä väristä hiusväriä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.