Hae
Colour Outside the Lines

DIY kaakaobaari

Meidän lapset rakastaa kaakaota eikä varmaan ole ainoita. Varsinkin kylmänä päivänä pulkkamäen jälkeen on ihana juoda kuuma kuppi kaakaota. Meillä yleensä juodaan kaakao kuumana, joskus myös kylmänä. Nyt kun ulkona on kylmä ja paljon lunta, on kiva kietoutua vilttiin ja nauttia kuumasta kupista kaakaota.
Tänä viikonloppuna oltiin mummilassa yötä ja siellä kokosinkin ihanan kaakaobaarin kaakaosta tykkääville. Mummilassa on kuitenkin tapana aina kahvitella niin oli sitten jotain kuumaa juomaa meillekin, jotka emme kahvia juo. Ja varsinkin niille lapsille.
Olipa kerran-sarjassa juodaan aina kaakaota kanelin kanssa ja halusinkin itse kokeilla tuota tapaa. Hyväähän se oli. Tytöille oli nameja ja mariannerakeita, suklaakastiketta sekä kermavaahtoa. Upposi! Joisivat kaakaon varmaan aina näin, jos olisi mahdollista. Karkit kelpasivat kyllä muillekin kuin kaakaon juojille. Meillä oli vaihtoehtona myös piparkakkumaustetta, mutta sitä ei vielä testattu. Taitaa mennä testiin heti huomenna.

Pidätkö sinä kaakaosta kylmänä talvipäivänä?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.