Hae
Colour Outside the Lines

Happy halloween

Tiedän olevani vähän myöhässä tämän aiheen kanssa. Me tosin vietetään lasten kanssa Halloweenia vasta tänä viikonloppuna, koska molemmat lapset oli reissussa viime viikonloppuna. Me ollaan perinteisesti vietetty Halloweenia minun porukoiden kanssa jo varmastikin viimeiset 15 vuotta, joten Lissu on koko elämänsä tottunut Halloweenin olemassaoloon ja Lissua harmittikin tosi paljon, ettei viime viikonloppuna päässyt mukaan. Alkuaikoina oli vaikea Suomesta mitään Halloweniin liittyvää löytää, mutta nyt juhla on löytänyt tiensä suomalaisten (ainakin suuren osan suomalaisista) koteihin. Lissulla on monena vuonna koulussakin ollut naamiaiset ja tänä vuonna pitikin sitten olla pelottava asu kun aiempina vuosina pelkkä naamiaisasu on riittänyt. Taitaa aika vauhdilla tulla teini tuosta minun pienestä isosta tytöstä.  
                  
                  
                  
Me J:n kanssa sitten vietettiin Halloweenia minun porukoiden kanssa kuten perinteisestikin. Yleensä ollaan minun tädin luona, mutta tänä vuonna porukat olivatkin kutsuneet tätini ja tämän miehen meidän mökille. Olin itse aika korkeassa kuumeessa, joten montaa kuvaa en jaksanut ottaa ja tämän takia tämäkin postaus hieman myöhässä tulee. Minulle siis tulee hyvin, hyvin harvoin kuumetta ja yleensä se on vain pientä lämpöä, mutta tällä kertaapa tuo kuume kestikin viikon verran ja oli korkeimmillaan yli kolme astetta normaalilämpöäni korkeampi. Kärsin myös aikamoisesta huimauksesta aina kuumeessa ollessani, joten olen ollut aika lailla petipotilaana. 
                                       

Halloween-teema jatkuu siis vielä koko tämän viikon, koska tullaan lasten kanssa leipomaan ja askartelemaan paljonkin aiheeseen liittyen.

Kuinkas teidän Halloween sujui tai vietetäänkö teillä tätä juhlaa ollenkaan?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.