Hae
Colour Outside the Lines

Pääsiäisen odottelua

Täällä on jo pääsiäistohinat käynnissä. Narsisseja oon ostanu parvekkeelle ja nyt myös keittiöön. Katotaan tykkääkö ne hyvää, kun vaihdettiin eri ruukkuun ja erotettiin toisistaan. Ollaan vähän myöhässä rairuohon kanssa, kun toissapäivänä saatiin se vasta laitettua, mut viikossahan sen pitäis kasvaa. Kirpparilta löyty tollanen tosi kiva vanha keltainen tarjotin, joka kävi tosi hyvin tohon hommaan. Ens vuonna kyllä taidan käyttää sitä kattauksessa, kun äsken hain kellarista pääsiäiskoristeet ja siellähän olikin monta Lissun askartelemaa alustaa. 

Tytöt täällä innoissaan askartelee pääsiäiskortteja vaikka B:n tuotokset ei taida ollakaan kovin pääsiäishenkisiä. Tärkeintä taitaa olla kuitenkin, että saa isosiskon mukana puuhailla. 

Virpomisvitsat pitäis vielä aamuks askarrella, mut onhan tässä onneks koko ilta aikaa.  

Mitä pääsiäistouhuja teillä on jo tehty? 

-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.