Hae
Colour Outside the Lines

Divet Show: Sex, drag & rock’n’roll tulee Kuopioon!

*Liput saatu Wt Comedy ja Marko Vainio 

Divet Show: Sex, drag & rock’n’roll tulee Kuopion kaupunginteatteriin ja mennään mun ystävän kanssa katsomaan! Odotan ihan tosi paljon tältä show’lta, koska oon nähnyt Marko Vainion Divet Show’n lyhyempiä versioita useamman kerran laivalla ja ne on olleet joka ikisellä kerralla ihan superhyviä.

Tällä kertaa mennään katsomaan show teatterin tiloihin, joten näkyvyys on varmasti parempi ja kuuleman perusteella show on huomattavasti kuumempi. Sanoisin kyllä, että jo mainokset tuo tämän vaikutelman.

Divet Show on Marko Vainion drag show, jossa nähdään tähtiä laidasta laitaan. Marko Vainio muuntautuu eri artisteiksi ja hänellä on uskomaton kyky ilmeillä, eleillä sekä tietysti asuilla ja asusteilla tuoda hauskalla tavalla esiin esittämänsä tähti.

Me ollaan nähty aiemmin hänen esittämänään maailman tähtiä kuten Celine Dion ja Whitney Houston. Tähden tunnistaa aina jostain eleestä tai ilmeestä helposti.

Marko Vainio on esittänyt showtaan jo kahden vuosikymmenen ajan ja se jos jokin kertoo shown suosiosta. Vaikka me ollaan nähty Marko Vainio livenä useampaan kertaan, ei show ole koskaan ollut samanlainen vaan aina siinä on mukana jotain uutta.

Tällä kertaa luvassa on varmasti sekä upea show niin Marko Vainion kuin taustatanssijoidenkin osalta. Divet Show: Sex, drag & rock’n’roll on ikärajaltaan K16 eli luvassa on varmasti kuumaakin kuumempaa menoa.

Mun yksi tämän vuoden tavoite oli kuluttaa enemmän aikaa kulttuurin parissa ja kokea elämyksiä. Ja tämähän menee siihen kategoriaan aivan mainiosti! Mikä olisikaan parempi tapa viettää ilta kuin ystävän kanssa katsomassa upeaa showta!

Odotan jo innolla torstaita ja sitä, että päästään näkemään Marko Vainion Divet Show livenä. Koska tämä järjestetään Kuopion kaupunginteatterissa, on puitteetkin showlle upeat.

Ilta on varmasti täynnä upeita asuja (ja uskomattoman nopeita asunvaihtoja), hyvää musiikkia ja kivaa katseltavaa.

Kiertueessa on Kuopion jälkeen vielä kaksi esitystä jäljellä. Kuopion show ei myöskään ollut vielä loppuunmyyty, joten hyvin ehtii edelleen tätä katsomaan!

Ootko sä nähnyt Divet Shown livenä?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA KULTTUURIMENOJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Ihana second hand löytö – oversize neuletakki

Aamiainen Pariisissa – Au Chien Qui Fume

Ystävänpäivän Lego ruusukimppu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *