Hae
Colour Outside the Lines

Helleillan asu

Viime kesä oli pitkä ja kuuma. Niin kuuma, että asukuvien ottaminen jopa kymmeneltä illalla meinasi olla tuskaa. Nämä kuvat on otettu Sallan kanssa kuumana kesäiltana klo:22-23. Tuntui, että meikit sulaa naamasta, mutta onneksi oli hyvä kuvaaja. 
Kiva, että kerrankin oli lämmin kesä ja lämpöä riitti pitkään. Ei pitäisi valittaa, mutta koska olen suomalainen, valitan silti. Minulle kesä oli liian kuuma. En pysty ottamaan aurinkoa, koska ihoni palaa melkeinpä heti. En siis joinakin päivinä kesällä poistunut sisätiloista kuin parvekkeelle. Vietimme lasten kanssa myös paljon aikaa ilmastoidussa ostoskeskuksessa. Toivottavasti ensi kesänäkin on lämmin, mutta ei ihan niin lämmin kuin viime kesänä. 
Kesäilloissa parasta oli kyllä tuo valo. Vaikka kello oli paljon, oli valoa vielä vaikka kuinka. Välillä sitä oli vähän liikaakin ja etsimmekin sopivia kuvauskohtia kauan. Ensi kesänä tästä viisastuneena taidamme mennä kuvaamaan vielä vähän myöhempään kellonaikaan. 
Parasta on kyllä, kun löytää sellaisen kuvaajan, jonka edessä on helppo keikistellä. En oikein itse tykkää olla kameran edessä, koen oloni siinä todella epämukavaksi. Oikeita asentoja on vaikea löytää. Oikean kuvaajan kanssa kuvien otto sujuu kuitenkin kuin tanssi. Salla on ihana, kun joka kerta jaksaa kertoa minulle kuinka käsi pitäisi laittaa ja mihin suuntaan kääntää päätä. Hetken päästä kameran edessä jo osaa rentoutua. 
Ainiin, pakko vielä kertoa näistä kengistä. Löysin nämä 90-luvun Spice Girls-faniajoista muistuttavat tolppakorot H&M:n alennusmyynnistä ja minun oli vaan pakko saada ne. Ne olivat niin söpöt!
Kuvissa näkyvät housut löysin Tukholman Zarasta ja ne ovat ihanan viileät kesähelteillä. Ne itseasiassa näkyivät jo aiemmin kesällä toisissa asukuvissa. Tykkään housujen muunneltavuudesta, koska ne menevät niin kesätopin kuin vähän siistimmän kauluspaidankin kanssa. 
 
Body, kengät ja korvakorut: H&M
Housut: Zara
Laukku: Vintage

 

Mitä mieltä olette tolppakoroista?
Olisiko ne pitänyt jättää sinne 90-luvulle? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.