Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Napikas – kotimaisia ja kauniita lastenvaatteita

Kaupallinen yhteistyö: Napikas
B pääsi malliksi viime vuoden puolella, kun Salla tarvitsi lapsimalleja. Meidän lapset alkaa olla jo aika kokeineita malleja, kun Salla heitä aina kuvailee. Sunnuntaina ollaan taas menossa sekä kameran eteen että taakse, kun lähden vihdoinkin opettelemaan sen joululahjakameran käyttöä.
Näiden kuvien tilaajana oli siis kotimainen Napikas. Kyseessä on perheyritys, joka on perustettu vuonna 2005. Yritys on siis meidän Lissun ikäinen. Perheyritys ompelee tilauksesta ihania lastenvaatteita. Osa vaatteista tehdään kierrätysmateriaaleista.

Mallistosta löytyy vaatteita sekä tytöille että pojille. Kokoja on sekä pienille että isoille, eli vauvasta melkein kouluikäiseen löytyy kokoja. Meillä ihastuttiin varsinkin tähän alla olevaan mustaan takkimekkoon. Se istui hyvin ja oli mukava päällä. B rakasti vaatteista kaikkia ja olisikin varmasti halunnut ne kaikki kotiin. Luulen, että parasta tuolla kuvauksissa oli, kun vaatteita sai vaihtaa koko ajan. Kotona kun tylsästi ollaan yleensä koko päivä samoilla vaatteilla.

Napikkaan Facebook-sivuilla on muuten menossa arvonta, jossa voi voittaa itselleen tämän alla olevan keltaisen Elvia-mekon! Kannattaa käydä osallistumassa. Osallistumisaikaa on 22.1.2017 asti. Rakastuin itse tähän mekkoon ja se on kyllä meillä ostoslistalla. Kohtahan B:llä on synttärit. Jospa vaikka synttäripaketista löytyisi tällainen.
Napikkaalla on muuten myös Instagram-tili, jonne päivittyy kuvia ihanista tuotteista. Saattaa siellä vilahtaa uutuuksiakin ennen verkkokauppaa.

Ostetaanko teillä lapsille kotimaisia vaatteita?

Tai ostatko kotimaisia vaatteita itsellesi?

Kaupallinen yhteistyö: Napikas

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.