Hae
Colour Outside the Lines

Nuorimman ekat kesälomapäivät takana

Me ollaan Vivian kanssa kesälomalla.

Vivia jäi päiväkodista kesälomalle tiistaina. Maanantaina heillä oli päiväkodin vanhempainyhdistyksen järjestämä katujuna-ajelu ja se olikin kiva juttu juuri ennen kesälomaa. Koska mun työnhaku ei ole tuottanut tulosta, ollaan lomalla elokuun puoleen väliin asti.

Ollaankin nyt loman aloituksen jälkeen ehditty tehdä jo vaikka mitä. Ollaan käyty jo kahtena eri päivänä leikkimässä Matkuksen ulkoleikkipaikalla, käyty kirppiksellä ja tänään itseasiassa täytettiin huomenna alkava kirppispöytä. On katsottu leffoja, luettu kirjoja ja käyty Hoplopissa. Käytiin tänään Kuopion eläinpuistossakin.

Huomenna meillä on suunnitelmissa mennä leffaan Bean ja Vivian kanssa katsomaan Petteri Kaniinin kakkososa. Sen piti alunperin tulla jo jouluna, mutta sen ensi-ilta on vain siirtynyt ja siirtynyt. Huomenna se kuitenkin vihdoin on ja nähdään kauan odotettu elokuva.

Lauantaina lähdetään minireissulle Tampereelle ja käydään ainakin Lempäälän Ideaparkissa sekä Särkänniemessä. Tullaan sieltä kotiin jo sunnuntaina, koska Janin täytyy mennä maanantaina töihin.

Isommatkin lapset kuitenkin aloittavat koulusta kesäloman lauantaina. Esikoinen pääsi pesulaan kesätöihin, joten ekat kolme viikkoa hän käy arkisin töissä.

Mä tykkään täyttää päivän touhuilla lasten kanssa. Käydään siis usein päiväretkillä jossain tai keksitään jotain hauskaa tekemistä. Aika kuluu nopeammin eikä tylsyys iske. Välillä kuitenkin pidetään ihan vaan kotipäiviä ja ulkoillaan pelkästään parvekkeella, jos siltä tuntuu.

Joko te olette lomalla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.