Hae
Colour Outside the Lines

Ystävänpäivän Lego ruusukimppu

Jani antoi minulle viime vuonna ystävänpäivälahjaksi kaksi Lego kukkakimppua ja sen jälkeen on julkaistu ihania uusia Lego kukkia. Ystävänpäiväksi Jani yllätti minut ja tuli yksi päivä kotiin kainalossaan Lego ruusukimppu. 

Tämä kimppu on kaunis, kestävä ja mulle täydellinen, koska oon oikeille ruusuille todella allerginen. Nämä ei allergisoi eikä kuole, joten mikäs sen parempaa. 

Rakensin ruusut melkein heti paketin saatuani ja tämä kimppu olikin nopea rakentaa. Lego ruusukimppu sisältää kaksitoista ruusua ja neljä harsokukkaa, joista tulee yhdessä näyttävä kimppu. Rakentaminen voisi olla kovin yksitoikkoista, mutta ruusuja on kolmenlaisia eli jokaista lajia neljä kappaletta. Tämä antaa kimpulle hieman elävyyttä ja on myös kiva rakennusvaiheen kannalta, kun pääsee rakentamaan erilaisia kukkia. 

Legon Botanical-sarjan paketit on ihan parhaita, koska niiden ohjekirjoissa on pieniä faktoja rakennettavista kukista. Tälläkin kertaa opin esimerkiksi sen, että ruusut ovat maailman vanhimpia kukkia, joiden vanhimmat fossiilit ovat yli 35 miljoonaa vuotta vanhoja. 

Mulla oli ensin kriisi millaiseen maljakkoon laitan nämä, koska olin suunnitellut laittavani kukat Iittalan Kastehelmi-sarjan maljakkoon ja siihen niitä rakentaessa nostelinkin, etteivät valmiit kukat hajoa. Maljakko oli kukille kuitenkin aivan liian laakea ja kimppu näytti tosi hassulta siinä. Aivan kuin siitä olisi puuttunut kukkia. 

Mietin, että yritän etsiä käytettynä jonkun kivan ja sopivan maljakon. Sen aikaa kukat saisivat olla vaan Iittalan maljakossa. Olin kuitenkin unohtanut ostaneeni 7-vuotiaan huoneeseen viime vuonna Ikeasta juuri sopivan maljakon, joka oli jäänyt ylimääräiseksi ja löysinkin sen sattumalta hänen kaapistaan. 

Nyt kukat sitten pääsivät Ikean lasiseen maljakkoon, joka oli oikein täydellisen kokoinen. Maljakkoon mahtuisi vielä kaksi kukkaa ja harkitsinkin kahden kukan ostoa. Legolta nimittäin tuli kivoja pieniä, noin viisitoista euroa maksavia, kukkapaketteja, joissa on kaikissa muutama kukka. Ja niissä paketeissa on myös ruusuja, joten sen ostamalla maljakon saisi täyteen. 

Nämä pikkupaketit on olleet myynnissä Legolla itsellään jo viime keväästä, mutta vasta tämän vuoden alussa ilmestyivät myös jälleenmyyjille. Itse en useinkaan raaski ostaa Legolta suoraan mitään, kun hinnat on sen verran korkeammat ja niistä pitää tietenkin maksaa myös postit. Näitä kukkapaketteja on ainakin meidän lähi-Prismassa vinot pinot, joten saatan joskus kauppareissun yhteydessä sellaisen hankkia. 

Onko Legon Botanical-sarja sulle tuttu? 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS:

Tilattiin Lego-kukkakimpuille ”vettä”

Sain Legon kukkakimput ystävänpäivälahjaksi

Tukholman Lego Store

4 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Voi minäkin haluaisin saada tuommoisen Lego ruusukimpun 🙂 – BOTANICAL sarja ei ole minulle entuudestaan tuttu !

    Hyvää Ystävänpäivää Sinulle !!

    https://suviivussuviivus.blogspot.com

  2. Taija-Tiia kirjoitti:

    Olen katsellut tuon sarjan orkideaa jo pidemmän aikaa, se olisi aika hauska sisustuselementti. Nuo ruusut olisivat kyllä kestävää lajia, aivan täydellinen lahjaidea 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *