Hae
Colour Outside the Lines

Nappaa Timma koodi omaa hetkeä varten

Mä kävin viime viikolla kampaajalla. Tarkkaavaisimmat saattoi huomata tämän jo mun edellisviikon postauksesta, jossa kerroin mun lemppariripsiväristä ja kuvissa mulla oli lyhyet hiukset. Varasin ajan edellisenä päivänä Timma-sovelluksen kautta ja sainkin ajan todella edullisesti, koska käytin varatessa kaverin antamaa koodia ja Timma koodi laski hintaa vielä entisestään.

Mallinmuutoleikkauksen alkuperäinen hinta olisi ollut 55€, mutta varasin tosiaan ajan edeltävänä päivänä ja sain Timman kautta ilmeisesti viime hetken alennuksen ja hintaa leikkaukselle oli sovelluksessa 41€. Eli hinta oli jo tässä vaiheessa 14€ halvempi kuin normaali hinta.

Lisäsin sovellukseen vielä kaverilta saadun koodin ja Timma koodi tiputti hintaa vielä 3€ lisää. Eli mallinmuutosleikkaukselle jäi hintaa loppujen lopuksi 38€. Kävin Havannassa Kuopion keskustassa ja kampaajana oli Tanja. 

Ajattelinkin jakaa teille tänne alekoodin Timmaan eli nappaa tästä Timma koodi ja saat 3€ alennusta seuraavasta varauksesta!

Timma koodi: UEJSOE

Koodin lisäämällä Timmaasi saat Timma krediittejä 3€ ja nämä on voimassa kaksi kuukautta voimassa sovelluksessa eli heti ei edes tarvitse aikaa varata. Kaverikoodin voi lisätä vain kerran, joten tämä koskee vain asiakkaita, jotka ei ole koodia jo käyttäneet. 

Mulla oli mukana mallikuva, joka oli huomattavasti pidempi kylläkin. Itse tykkään käydä kampaajalla aika pitkillä väleillä, koska kampaajalla käyminen usein on aika tyyristä ja pyysinkin kampaajaa leikkaamaan mallista vähän lyhyemmän ja näin saatiin leikkausväliä taas pidemmäksi. Kuulemma 2-3 kuukautta menee helposti, että tarvitsee taas leikata, jos en halua hiusten olevan yli olkapäiden. 

Mä oon aika usein nyt pitänyt tuota verho-otsista vaan pienellä nutturalla pään päällä, koska en arjessa aina jaksa tehdä hiuksille mitään. Laitan hiuksia vaan, jos olen lähdössä jonnekin, mutta kotona se sojottaa aina mihin sattuu. 

Uimassa muuten lapsi sanoi mun näyttävän Frozenin Hansilta. Vähän nauratti. 

Jos kuitenkin sua kiinnostaa alekoodi Timmaan, niin nappaa oikeasti tästä mun Timma koodi UEJSOE ja saat sun ekasta varauksesta kolmen euron alennuksen! 

Onko timma sulle tuttu palvelu ja ootko testannut sitä? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Hiustuska ja mitä sille tein

Mun lemppari ripsiväri ja ainut, jolla mun ripset oikeasti pysyy taivutettuina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *