Hae
Colour Outside the Lines

Kuoromatka, part.1

Saavuttiin noin kello 15 Leiriniemeen, Järvenpäässä olevaan leirikeskukseen. Täällä oli aivan mahtava ilma, t-paidalla pärjäs ihan hyvin. 

Kukaan meistä ei ollut aiemmin täällä ollut, mutta oli iloinen yllätys miten kiva ja kotoisa leirikeskus tämä olikaan. 

Perjantain ootd (Lissu kuvaajana nii vähä heilahti): pusero Seppälä, farkut New Yorker, koru H&M. 
Yllätettiin lapset karkeilla kuoroharkkojen jälkeen. Saatoin ehkä itsekin pari maistaa…

Täällä on aivan mahtava lattia!

Ollaan Keravajärven rannalla, mutta onneksi vesi on vielä ihan liian kylmää uimiseen. Mä tuskin heitän talviturkkia tänäkään kesänä.

Vaikka ollaan tosi lähellä Helsinkiä, silti ollaan ihan luonnon helmassa metsän keskellä.

Eteisessä on vanha kolikkopuhelin. Kukaan ei oo vielä koittanu toimiiko se oikeesti, mutta supersöpö se ainakin on! Muistan kun tällasia oli meidänkin leirikeskuksessa ja siitä aina soitettiin leiriltä kotiin. 

Lauantaiaamuna olikin sitten jo seiskalta herätys. Onneks sai ees vähän torkuttaa. 

Lähdettiin Helsinkiin luonnontieteelliseen museoon. Meitä oli vastassa kirahvit aamukahvilla. 

Oltiin perillä niin aikaisin, ettei sisään vielä päässyt, joten kuoronjohtaja Mari halusi käyttää kuorolaisia Sibelius-akatemian tiloissa, koska oli itse siellä opiskellut. Nähtiinpä siellä soittajiakin! 

Eduskuntatalon portaillakin ehdittiin hetki nauttia auringosta. 

Luonnontieteellinen museo oli aivan mahtava paikka! Monta kerrosta täynnä mitä ihmeellisempiä asioita! Lissu oli sitä mieltä, että siellä olisi voinut kuluttaa koko päivän, mutta valitettavasti meillä oli aikaa vain pari tuntia. 


Opittiinpa siellä ollessamme, että villisikojen varpaanvälit haisevat salmiakin ja aniksen yhdistelmältä ja porojen takajalkojen varpaanvälit taas juustolta. Kaikkea sitä oppiikin! 


Näissä tiloissa oli 20-luvun alussa toiminut kadettikoulu, joka nykyään on Santahaminassa (nimimerkillä deittailin petollista kadettia tässä jokin aika takaperin) ja rakastuin talon portaikkoon. Miettikää miten ihana noita portaita olisi kulkea tanssiaisissa iltapuku päällä. 

Lauantain ootd: pusero ja koru H&M, housut Only, kengät KCM, laukku Longchamp.

Museon jälkeen käytiin mäkkärillä syömässä ja aikamoinen häsellys se oli, kun 55 henkeä tuli kerralla tilaamaan. Henkilökunnalla oli päät ihan pyörällä, kun yrittivät tilauksia tuoda meille ja parit ranskalaiset ja juomat unohtuivatkin matkasta. Loppujen lopuksi kaikki kuitenkin saivat ruokaa. 

Siitä sitten kiiruhdettiinkin Linnanmäen Peacock-teatteriin. Yksi äideistä oli varannut meille liput Risto Räppääjä-näytelmään. 

Näytelmä oli hyvä, tosin ehkä hieman pitkäveteinen osittain. Kesto oli 2 tuntia ja niiden päälle vielä vartin väliaika. Itse kun olen edelleen kipeä, niin meinasin nukahtaa teatteriin. Lissu (ja kaikki muut) vinkuivat laitteisiin, mutta se olisi ihan liian vaikeaa näin isolla porukalla. Ja meillä on Lissun kanssa jo suunnitteilla Helsingin matka kesäksi. 
Loppupäivä vietettiin taas Leiriniemessä (tai Lissun mukaan Leidiniemessä). Minulla suurin osa ajasta meni nukkumiseen, kun pää oli pipi ja kuume nousi. Järkevintä oli pysytellä peiton alla. Jospa huomenna jaksaisi paremmin! 
-S

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.