Hae
Colour Outside the Lines

selfierace Silja Symphonylla 10-vuotiaan kanssa

Käytiin 10-vuotiaan kanssa risteilyllä Silja Symphonylla elokuun lopulla. Siljalla parasta lasten kanssa on todella monipuolinen ohjattu toiminta ja erilaiset itse tehtävät tehtävät. Nytkin tehtiin monta erilaista suunnistusta ja yksi niistä oli selfierace ympäri Silja Symphonya. 

Ideana oli siis kiertää laivaa ohjelapun neuvomana ja ottaa aina selfie tietyssä kohdassa. Me tehtiin tämä 10-vuotiaan kanssa kaksin ja meillä oli tosi hauskaa. Osa hauskuutta oli etsiä se tietty paikka ja osa ottaa kuva. 

Ohjeet tekemiseen oli sekä suomeksi että ruotsiksi. Silja Linella kaikki lasten ohjatutkin tekemiset on sekä suomeksi että ruotsiksi, koska paikalla on aina lapsia molemmista maista. Tietysti silloin, kun lapsia on vaan yksi, ei ohjattuakaan ohjelmaa pidetä kuin yhdellä kielellä. 

Tämä ohjelmanumero oli muuten tarjolla yli 10-vuotiaille, mutta hyvin tätä voisi tehdä yhdessä nuorempienkin kanssa. Kun selfierace oli valmis ja kuvat näytti aloituspisteessä, sai tästä vielä palkinnot.

ota selfie karkkikaupan edessä

Me otettiin karkkihyllyn edessä, koska kaupassa oli aika paljon ihmisiä just tuolla hetkellä ja karkkikaupallahan tässä tarkoitettiin Tax Free-myymälää, joka sijaitsee laivan keulassa kuudennessa kerroksessa. 

Ota selfie laivan henkilökunnan kanssa

Tähän selfieen me pyydettiin lupa yhdeltä Tax Freen työntekijältä, mutta en pyytänyt julkaisulupaa ja tämän takia postaukseen olen peittänyt (tosi hienosti) hänen kasvonsa. 

Ota selfie kylpyläosaston ulkopuolella

Kylpyläosasto, nimeltään Sunflower Oasis, sijaitsee 12.kerroksessa laivan peräosassa. Tätä kuvaa varten jouduimme siis kävelemään eri puolelle laivaa ja kuusi kerrosta korkeammalle. 

Tuolla kylpyläosaston sisällä kuvaaminen on kielletty, joten tämän lähemmäs kylpylää emme tätä kuvaa varten menneet. 

 

ota selfie laivan sisääntuloaulassa

Laivan sisääntuloaula sijaitsee seitsemännessä kerroksessa laivan keskiosassa. Siitä astellaan suoraan promenadelle eli laivan ostoskäytävälle. 

ota selfie kannelta 10, hissi 6 edessä

Meidän hytti oli tällä reissulla kannella 10, mutta juuri eri puolella kuin hissi 6, joten oli hauska käydä myös sillä puolella laivaa. 

ota selfie harri hylkeen kanssa

Me tehtiin tätä selfieracea kahdeksan aikaan sunnuntai-iltana eikä silloin järjestetty ollenkaan diskoa, joten meidän piti vähän soveltaa tämän Harri Hylkeen kanssa otettavan selfien takia. Harria kun ei näkynyt missään. 

Ota selfie sushiravintolan ulkopuolelta

Sushiravintola sijaitsee promenadella eli laivan seitsemännessä kerroksessa. Siellä oli ihmisiä syömässä, joten otimme kuvan menun edessä. 

ota kuva pallomeressä

Olipa muuten vierähtänyt tovi, kun olin viimeksi käynyt pallomeressä. No, nyt ei taas tarvitse hetkeen sinne mennä. 

Kyllä muutama ihminen katsoi meitä ihmeissään, kun me otettiin näitä selfieitä tätä suunnistusta varten. Meillä oli kuitenkin 10-vuotiaan kanssa tosi hauskaa ja saatiin kuvista itsellekin kivoja muistoja. 

Ootko sä osallistunut joskus lasten kanssa tai itse laivasuunnistukseen? 

 

LUE MYÖS: 

Silja Symphonyn muumiperhehytti

Uudistuneen Silja Serenaden A-hytti

Silja Linen laivat Turusta Tukholmaan

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.