Hae
Colour Outside the Lines

Mitä meikkipussistani löytyy?

*Osa postauksessa näkyvistä tuotteista on saatu.
Mä oon huono meikkaamaan.
Sen voin suoraan tunnustaa. En voi tehdä mitään hienoja tutorial-postauksia, koska en ensinnäkään omista paljon meikkejä tai välineitä, joilla niitä voisin tehdä enkä toisekseen osaa näitä uusia meikkaustekniikoita kuten blendaaminen ja contouring. 
Tykkään kuitenkin meikkaamisesta ja jos minulla olisi aikaa ja voimavaroja, haluaisin opetella meikkaamaan paremmin. Tämän takia haluankin välillä jakaa teille myös meikkipostauksia. 
Tällä kertaa päätin keskittyä siihen niin sanottuun arkimeikkiin ja kertoa mitä minun päivittäisestä meikkipussistani löytyy. Päivittäinen on kyllä vähän liioittelua, koska en meikkaa ihan joka päivä. Jos emme ole menossa viikonloppuna minnekään, olen kokonaan ilman meikkiä. Viikollakin kotipäivinä jätän meikkaamatta, että iho saa hengittää. Tosin aika usein meikattuani unohdan pestä ne meikit illalla pois, että se siitä ihon hengittämisestä.
Tähän meikkiin minulla kuluu aamuisin aikaa noin kymmenisen minuuttia, joten ei olisi iso homma meikata päivittäinkään. 
Tässä kuvassa muuten ei ole kuin toisen silmän ripsissä ripsiväriä. 
Minulla on todella vaalea ja punoittava iho, joka myös talvisin kuivuu herkästi. Sen takia tarvitsen todella vaalean meikkivoiteen. Olen etsinyt itselleni sopivaa meikkivoidetta vuosia enkä ole sitä aiemmin koskaan löytänyt. Kunnes kävelin Stockmannille ja pyysin siellä heitä etsimään iholleni sopivan meikkivoiteen, joka oikeasti käy ihoni väriin. 
Meikkivoide maksoi paljon enemmän kuin olin aiemmin suostunut yksittäisestä meikistä maksamaan, mutta myyjä löysi minulle aivan täydellisen sävyn ja meikkivoide tuntuu iholla todella kevyeltä. Kyseessä oli siis Lancômen Teint idole ultra wear-meikkivoide sävyssä 8. Stockmann taisi ainakin keväällä olla Suomessa ainut, jolta löytyi hyllystä tämän meikkivoiteen kaikki 30 eri sävyä ja jos oikein ymmärsin, pystyivät he myös sekoittamaan paria sävyä keskenään, jos täydellistä sävyä ei olisi muuten löytynyt. 
Purkki maksoi melkein 50 euroa eli oli oikeasti aika kallis tällaiselle silloin tällöin meikkaavalle, mutta olen ollut todella tyytyväinen sen riittoisuuteen ja sen helppokäyttöisyyteen. Meikkivoide levittyy helposti, sitä tarvitsee vain muutaman tipan ja se jättää ihoon tasaisen sävyn. Ja siinä on muuten myös aurinkosuoja! Ainut miinus on, ettei se ihan peitä kokonaan punaisuuttani, joten vielä pitäisi hankkia jonkinlainen peiteväri niihin tilaisuuksiin, jolloin haluaa paremman peittävyyden. Täytyy varmaan taas marssia Stockmannille. 
Aiemmin olen aina käyttänyt kivipuuteria meikkivoiteen päällä, koska sillä saan todella peittävän tuloksen ja se oikeasti peittää hyvin punaisuuttani. Kivipuuteria on myös usein löytynyt vaaleammassa sävyssä kuin meikkivoidetta. Nyt olen kuitenkin alkanut testailemaan uusia juttuja ja yrittänyt päästä irti niistä teininä opetelluista tavoista. 
Olenkin nyt käyttänyt Benecosin mineraali-irtopuuteria, joka on yllättänyt minut täysin. En siis aiemmin ole koskaan käyttänyt tai edes testannut irtopuuteria, koska olen jotenkin ajatellut, että se karisisi iholta tai sen käyttö olisi jotenkin tosi hankalaa. 
Tämä Benecosin läpikuultava mineraalipuuteri tuo kuitenkin ihanasti esiin myös tuon Lancômen meikkivoiteen ja antaa kasvoille kivaa hehkua. Siitä minun väsyneet kasvoni kiittävät! 
Benecos irtopuuteri saatu. 
Omistan jonkinlaisen contour-paletin, mutta jotenkin en sen käyttämiseen ole vielä niin oppinut tai tottunut, että saisin sillä aikaiseksi luonnollisen näköisen meikin. En ole kauheasti vielä ostanut luonnonkosmetiikkaa ja tämän testaaminen aluksi vähän jännitti, koska en tiennyt mitä odottaa. Superallergisena olisi ehkä parempi, että enemmän kääntyisi ostoksissaan tuonne luonnonkosmetiikan puolelle.
Olen kuitenkin huomannut, että oikean mallisella harjalla tästä Benecosin bronzing duo-paletista saa otettua juuri hyvän määrän väriä niin, että posken kapeimpaan kohtaan saa aurinkopuuteria ja korkeimmalle kohdalle poskipunaa yhdellä sipaisulla. Silloin tähänkään vaiheeseen ei mene aikaa kuin hetki. 
Benecos bronzing duo saatu. 
Essence meikkisivellin saatu. 
Kulmakarvat ovat toinen ongelmakohta, joka minulla on aina ollut meikatessa. Minusta olisi ihana antaa niiden olla vain luonnolliset ja olla meikkaamatta ne kokonaan, mutta siinä vaiheessa tulee vähän liikaa sellainen Saimi Hoyer-look enkä usko, että osaisin rokata sen yhtä hyvin kuin hän. 
Kulmakarvani ovat siis huomattavasti vaaleammat kuin oma hiusten värini, joka on tuo kuvissa näkyvä tummanruskea. Minulla on myös aina ollut tosi kapeat kulmakarvat, joita vielä silloin 2000-luvun muotivillityksen aikaan kavensin lisää. Muistan miten kamala niitä oli sitten kasvatella takaisin, kun ne oli nyppinyt tosi ohuiksi. En siis oikein vieläkään ole tyytyväinen kulmien muotoon, koska haluaisin niistä tuuheammat, mutta eivät ne vain siitä sen tuuheammiksi kasva. 
Ainut tapa on siis meikata ne tummemmiksi ja tuuheammiksi. Tässä haluaisin tulla paremmaksi. Minulla oli joskus aiemmin kulmaväri ja sivellin, mutta värin loputtua ei ole tullut hankittua uutta. Nyt käytän Essencen kynää ja kulmakarvapuuteria. Niillä saa aikaiseksi ihan ok tuloksen, mutta ei se ole niin luonnollinen kuin haluaisin. Onneksi itseään voi kehittää vaikka YouTube-videoiden avulla. 
Kuten jo aiemmin sanoin, yritän päästä nyt eroon niistä teininä opituista tavoista. Ja ensimmäinen asia, jonka koskaan opin meikkaamisesta, oli banaanivarjostus luomivärillä. Sitä teen edelleen, koska en ole vielä oppinut uuttakaan varjostusta. Nykyään en kuitenkaan valitse luomivärejä ihan niin radikaaleissa värieroissa kuin ennen. Muistan kuinka käytin aiemmin aina vain tosi vaaleaa, melkeinpä ihon väristä luomiväriä koko luomelle ja varjostuksen tein tummanruskealla. 
Olen myös päättänyt, että vaikka hankkisin uusia meikkejä, yritän myös käyttää niitä vanhoja pois, etteivät ne mene ihan hukkaan. Tämän takia olen nyt yrittänyt käyttää kauan sitten ostettuja luomivärejä pois kaapista pyörimästä. Tällä kertaa kierroksessa on Lumenen luomiväri, joka on joskus ostettu K-Citymarketin alekorista eurolla.

Pysyykö jonkun ripset oikeasti taivutettuina koko päivän? Nimittäin minun ei ainakaan. 
Olen koittanut vaikka minkänäköisiä vempeleitä niiden taivuttamiseksi ja joskus jopa ottanut ripsipermanentin, mutta siltikin ripset ovat ihan tönkkösuorat. Permanentilla ne pysyivät muutaman päivän, korkeintaan viikon, ihan hyvin taipuneina. En tiedä miten minulle onkin siunaantunut tällainen ripsilaatu. 
Joskus harvoin saatan löytää kivan ripsivärin, joka pitää ripset oikeasti taipuneena pidemmänkin aikaa. Yksi tällaisista on Maybellinen ripsiväri, joka minulla oli käytössä viime syksynä. Se taitaa päästä taas ostoslistalle. Tällä hetkellä käytän Essencen vedenkestävää ripsaria, koska ulkona tuo ilma on vähän sateinen, joten en halua kulkea ripsivärit valumassa naamalla. Ja tässä oikeasti hinta-laatusuhde on hyvä! 
Hyvän hinta-laatusuhteen omaa myös uudet ripsentaivuttimeni. Ne taivuttavat ripset hyvin ja ennen ripsivärin laittoa ripset pysyvätkin taipuneena. Eli jos olisin aina ilman ripsiväriä, pysyisivät ripset kivasti taipuneina. Ostin nämä ripsentaivuttimet kolmella eurolla Tigerista ja ne yllättivät minut täysin! 

Essence ripsiväri saatu. 

Huulilla käytän yleensä vain huulirasvaa, mutta joskus harvoin laitan huulipunaakin. Minulla on meikkipussissani tällä hetkellä Maybellinen huulipuna, jonka sain viime syksynä Glorian Fashion Show’sta. Väri on luonnollinen ja huulipuna kosteuttaa kivasti huulia. 
Tykkään käyttää huulipunia ja kokeilla eri sävyjä rohkeastikin. Välillä omimmalta tuntuu vaaleat ja luonnolliset sävyt, toisinaan taas ihan kirkkaan punainen tai tumma luumu. Parasta meikeissä onkin se, että niillä voi leikitellä oman makunsa mukaan niin paljon kuin haluaa. 

Blogiin tulee siis päivittymään tasaisin väliajoin myös meikkipostauksia tästä eteenpäin. Essencen meikeistä kirjoittelinkin keväällä postauksen verran.

Meikkaatko sinä joka päivä? 

2 kommenttia

  1. Inspiration: Beauty kirjoitti:

    Mä oon kanssa tönkköripsi, eikä mulla pysy taivutus viittä minuuttia kauempaa. 😀 Siksi käytänkin irtoripsiä lähes päivittäin, koska tykkään kuitenkin näyttävistä ripsistä.

  2. Susanna / Colour Outside the Lines kirjoitti:

    Mä en osaa laittaa niitä paikalleen. Hankin magneettiripsetkin, mutta enhän mä niitä osaa laittaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.