Hae
Colour Outside the Lines

Neljäs joulukuuta

Tänä aamuna meidän kepposteleva tonttu löytyi keittiöstä patonki kainalossa. Vivialla oli hauskaa, kun hän löysi tontun ja hän nauroikin sille makeasti.

Päiväkodilla meitä odotti yllätys, kun siellä olikin itsenäisyyspäivän disko! Pakkasimme eilen päiväkotireppuun tonttulakin ja sinne se pieni tonttu meni reippaasti tanssimaan.

Olin töissä tänään kahdeksan tuntia ja sillä aikaa Bea ja Vivia lähti mummin kanssa mökille ja Melissa mun tädin luokse maalle. Jäätiin siis Janin kanssa kahdestaan kotiin viikonlopuksi ja ihan huikea ajoitus oli tällä, koska mulla on kaiken lisäksi viikonloppu vapaata töistä.

Kävinkin sitten töiden jälkeen Katjan sohvalla parantamassa maailmaa, syömässä juustoja ja katsomassa 10 jaksoa Will&Gracen uusinta kautta. Ja voi kun olin onnellinen, kun vihdoin päästiin jaksoihin, joissa on mun lempilaulaja näyttelemässä eli Demi Lovato!

Nyt lähden ajelee kotiin ja ai, että miten luksusta, kun aamulla saa nukkua niin pitkään kuin nukuttaa eli mun tuurilla herään kahdeksalta aamulla pirteänä kuin peipponen ja Jania nukuttaa iltapäivään.

Huomenna on edessä muutaman joululahjan ostaminen, joululahjojen paketoiminen ja ajateltiin kerrankin mennä ravintolaan syömään. Ja tietty katsoa Mulan, joka tuli tänään Disney+suoratoistopalveluun!

Hei mullahan on muuten joulukalenterikin vielä avaamatta. Huomenna saankin siis avata kaksi luukkua.

Oliko sulla kiva joulukuun neljäs?

Yksi kommentti

  1. Jasmin kirjoitti:

    Tunnelmallista joulunodotusta!?

    Poikkeaako sinun joulunvietto jollain tavalla tänä vuonna?

    http://jasukuvaa.blogspot.com/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.