Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Valkoinen Puu – Tampereen ihastuttava kahvila

Kaupallinen yhteistyö: Visit Tampere

Me oltiin lasten kanssa Tampereella ihanalla viikonloppulomalla elokuussa ja käytiin lounaalla ihastuttavassa kahvilassa nimeltä Valkoinen Puu ihan Tampereen keskustassa. 

Olen käynyt Tampereella paljon nuorempana, joten keskusta tuntuu osittain tutulta, mutta Valkoinen Puu oli minulle uusi tuttavuus. Kahviloita on Tampereen lisäksi Kauhajoella, Seinäjoella ja Jyväskylässä. Heiltä saa ostettua myös Valkoisen Puun itse tuottamia raakapakasteita

Tampereen kahvila on kauniisti sisustettu  ja olimmekin onnekkaita, kun kahvila sattui olemaan juuri silloin tyhjä, kun astuimme sisään. Saimme hetken nauttia ihanan rauhallisesta kahvilasta ennen lounasruuhkaa. Pian kahvila olikin jo täynnä elämää ja asiakkaita kävi kahvilassa tunnin aikana koko ajan. 

Vivia ikuisti yksinäisen ilmapallon tyhjässä kahvilassa.

Valkoinen Puu sijaitsee Tampereen keskustorin laidalla.

Kahvilassa oli aivan upeita kakkuja ja hyvä valikoima myös gluteenittomia tuotteita. Kakkupaloja sai ostettua myös mukaan ja niistä oli kimppatarjouskin. Söimme jälkkäriksi muutamaa erilaista kakkua ja ne kaikki olivat todella herkullisia ja moni tuntui hakevan kakkuja myös mukaansa. 

Me syötiin Janin kanssa lounaaksi teryakikanasalaattia currykastikkeella. Salaatti oli niin järkyttävän iso ja täyttävä, etten jaksanut syödä sitä edes loppuun. Kahvilassa oli siis todella suuret annokset. 

Bea söi täytetyn croissantin ja oli sitä mieltä, että Valkoinen Puu oli paras ravintola koko maailmassa! Vivialle tilasimme pestokanaleivän gluteenittomana, joka sekin upposi oikein hyvin. Plussaa siitä, että leipä oli todella pehmeää ja maukasta. 

Kaikki lounaat näyttivät yhtä hyviltä ja oikeastaan oli vakeaa päättää mitä oikein söisi. Olimme kaikki oikein tyytyväisiä kuitenkin valintoihimme. 

Kahvilan valikoima oli suomalais-amerikkalainen, koska yrittäjäpariskunnasta toinen on suomalainen ja toinen amerikkalainen. Kahvilat ovat heidät yhteinen unelmansa ja tänä vuonna he aukaisevat myös majatalon Kauhajoelle. 

Unelma, joka alkoi yhdestä kahvilasta, on kasvanut vuosien varrella jo aika suureksi. 

Jani pelasi Pokemonia innoissaan kahvilassa, koska juuri silloin sattui olemaan iso Pokemon-tapahtuma meneillään.

Tykkäsin muuten tosi paljon siitä, että kahvilassa oli todella paljon tuoreita kukkia koristeena. Ne toivat kahvilaan ihan omanlaisensa säväyksen. 

 

Onko valkoinen puu sinulle tuttu kahvila? 

 

LUE MYÖS: 

Vapriikki lasten kanssa

Tampereen pieni lelukauppa toi ilon kaikkien kasvoille

Ihana lopetus kesälle Tampereella

 

TULETHAN SEURAAMAAN MEIDÄN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Kaupallinen yhteistyö: Visit Tampere

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *