Hae
Colour Outside the Lines

Helteet tuli takaisin

Ja mä sulan. En tiedä mikä mun elimistöä vaivaa, mutta oikeesti kirjaimellisesti sulan tuolla ulkona auringonpaisteessa.

Bea lähti äidilleen tiistaina, joten ollaan Vivian kanssa päivisin kaksin. Eilen mentiin Kuopion eläinpuistoon viettämään päivää ja otettiin eväät mukaan. Satuttiin sinne kuitenkin just pahimman auringonpaisteen aikaan ja ulkona oli ihan tuskaista olla. Sieltä onneksi löytyi monta varjopaikkaa.

Tämän jälkeen käytiin Matkuksessa, kun toivoin siellä olevan viileää. En tiedä oliko, mutta itselläni oli jo valmiiksi niin kuuma, että hikoilin sisälläkin.

Ei oo mitään niin inhottavaa, kuin astua kauppaan ja huomata kuinka myyjä tuijottaa sua sen koko ajan, kun oot sen verran homssuisen näköinen, että epäilevät sun motiiveja. Punottavan naaman, hikisten vaatteiden ja hiestä likaantuneiden hiusten kanssa ilmeisesti vaikutin just sellaiselta

Käytiin vielä nopeasti leikkimässä Matkuksen uudessa Olopuistossa ja sitten lähdettiin kotiin viilentymään. Jani laittoi Vivialle uima-altaan parvekkeelle ja siinä polskittuaan Vivia jaksoi lähteä meidän kanssa vielä kävelylle.

Kiva päivä kaiken kaikkiaan vaikka olikin aika kuuma!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.