Hae
Colour Outside the Lines

Ihania uutisia!

Huh, kyllä kummasti helpottaa, kun sitä ei tarvitse enää salailla. Kyllä, meille tulee vauva.


Olen onnellisempi kuin aikoihin vaikka alkuraskaus on ollut jotain ihan kamalaa. Olen ollut petipotilaana monta viikkoa ja kulkenut huoneiden väliä vati kainalossa. Syöminen on ollut hankalaa, koska mikään ei oikein maistu eikä mitään meinaa saada alas. Pahoinvointi on tullut yllätyksenä. Siis massiivinen pahoinvointi, jonka takia ei pysty tekemään oikein mitään. Ja tämä väsymys. Voisin nukkua vaikka kellon ympäri. Kaiken lisäksi kaupan päälle on tullut huimaus, joka ei vaan helpota. Sitä on jopa pitkällään. Suihkussa käynti on miltei mahdotonta seisaallaan. 

Kaikista vaikeinta on kuitenkin ollut se asian salailu turvallisille viikoille. Ihan lähipiirille, kuten omille vanhemmille, kerroimme heti varhaisultran jälkeen. Meillähän varhaisultra kuului automaattisesti neuvolakäynteihin, koska minulla on ollut kohdunulkoinen raskaus. Siitä voit lukea täältä ja täältä

Pyydän siis anteeksi kaikkea saamattomuuttani viime kuukausina kaikilta ystäviltä, kavereilta ja varsinkin teiltä lukijoilta. Edelleen jatkan blogin päivittämistä tiuhaan tahtiin, muutama kuukausi vaan on ollut hiljaista, koska pahoinvointi ja väsymys ovat vieneet kaikki voimat. 

Kuinka teillä on mennyt alkuraskaus ja millon pahoinvointi on helpottanut? 

8 kommenttia

  1. Unknown kirjoitti:

    Ihanaa! Onnea tulokkaasta <3

  2. Susanna kirjoitti:

    Kiitos <3

  3. titti // tittin elämää kirjoitti:

    TÄH! No onhan mulla menny näköjään 😀 Ihan hurjat onnittelut!

    Aika kultaa muistot ja en enää muista kummatakaan raskaudesta oikein mitään. Mä taisin säästyä pahoinvoinnilta, mutta samaan aikaan oli bloggarina yksi odottaja joka taisi kärsiä koko raskauden pahoinvoinnista. Toivottavasti sinulle helpottaa pian <3

  4. Susanna kirjoitti:

    Mulla on kans yks kaveri, joka kärsi mittavasta pahoinvoinnista koko raskausajan. Kai tän pitäis joskus helpottaa 😀 Kun häviäis edes tämä huimaus, niin ei tarviis seiniä pitkin kävellä.

    Kiitos <3

  5. Matleena / Helmoissa kirjoitti:

    Paljon paljon onnea 🙂 ihania uutisia! <3

  6. Susanna kirjoitti:

    Kiitos <3

  7. Susanna kirjoitti:

    kiitos <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.