Hae
Colour Outside the Lines

Kahden viikon päästä ollaan Tukholmassa

Meillä täällä Kuopiossa on hiihtolomaviikko vasta kahden viikon kuluttua eli viikolla 10. Me ollaan pienimmän kanssa lähdössä pienelle lomareissulle. Eka käydään Tampereella moikkaamassa sukulaisia. Tampereelta mennään junalla Helsinkiin, ollaan yksi yö hotellissa ja lähdetään Tukholman risteilylle. Ja tajusin just, että tasan kahden viikon päästä me ollaan Tukholmassa -en kestä!

Mä rakastan Tukholmaa yli kaiken. Jos pitäisi muuttaa johonkin ulkomaille niin valitsisin Tukholman samantien, koska se tuntuu jotenkin niin tutulta ja turvalliselta. Oon käynyt Tukholmassa kymmeniä kertoja sekä risteilyllä että hotellilomalla ja osaan käyttää julkista liikennettä, asioida kaupoissa ja liikkua kaupungissa.

Tampereella haluaisin pyörähtää myös jollain kirppiksellä, jos joku sattuu olemaan sopivasti auki meidän siellä ollessa. Otetaan siis vastaan vinkkejä keskustan alueen kirppiksistä, jotka on auki sunnuntaisin!

Helsingissä keretään maanantaina hyvin tehdä jotain kivaa, koska huone pitää luovuttaa jo 12 ja meidän laivaan pääsee sisään vasta 15.30. Käydään varmaan Piipoossa katselemassa legoja, ehkä jollain kirppiksellä ja mietin myös leffateatteria, jos sattuisi pyörimään sopivasti joku päivänäytös. Pienimmän kanssa en myöskään ole vielä käynyt Helsingin kaupunginmuseon lastenkaupungissa, joten sinne saatetaan suunnata joko ennen tai jälkeen risteilyn.

Meillä ei oo kovin suuret suunnitelmat vielä mitä tehdään Tukholmassa 6-vuotiaan kanssa. Aiotaan varmaankin käydä Junibackenissa, koska ollaan käyty siellä viimeksi kolme vuotta sitten. Lapsi muistaa edelleen sieltä ostamansa suklaakolikot ja niitä hän haluaa nytkin ostaa. Toivottavasti siellä vielä myydään niitä.

Käydään varmastikin myös Westfield Mall of Scandinaviassa kuten yleensä Tukholmassa. Siellä käydessä on pakko pyörähtää aina Lego Storessa -ja ennen myös Disney Storessa, mutta se on valitettavasti lopettanut. Harmillisesti koronavuodet ei olleet ystävällisiä Disneyllekään, joten Disney Storeja laitettiin useammassa kohteessa kiinni.

Käydään varmaan myös ostamassa jotain evästä ruokakaupasta laivaan, koska meille viljattomille on aika rajallisesti tarjolla ruokailumahdollisuuksia iltapalaksi.

Ihanaa päästä taas pian Tukholmaan, laivalle ja ylipäänsä reissuun. Jotenkin niin mahtavaa, että tää on taas mahdollista ja saa mennä miten haluaa ilman rajoituksia.

Mikä on sun lempparikohde tukholmassa käydessä?

 

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA MEIDÄN HIIHTOLOMAREISSUA REAALIAJASSA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Kuinka Tukholman Mall of Scandinaviaan pääsee?

Tukholman Westfield Mall of Scandinavia on Pokémon Go pelaajan unelmien täyttymys

Tukholman Historiska Museet

4 kommenttia

 1. Anna kirjoitti:

  Olisi ihanaa päästä taas Tukholmaan! Ja kivaa lukea ideoita, mitä kannattaisi tehdä!
  Saako olla utelias ja kysyä, miksi ette reissaa koko perheen kanssa? Eikö mies tykkää laivoista?
  Ei silti, tyttöjen reissu on varmasti kiva. Ihanaa reissua teille!

  • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

   Moikka!

   Meillä mies on yleensä aina töissä just silloin, kun me reissataan. Esimerkiksi nyt meillä on hiihtoloma, mutta miehellä ei ole lomaa ollenkaan ja siksi hän ei lähde mukaan. Menen usein lasten kanssa arkilähdöille, koska ne on edullisempia ja väljempiä. Ollaan miehenkin kanssa oltu pariin otteeseen laivalla, mutta nyt aikataulut ei oo vaan natsanneet.

 2. Eepu kirjoitti:

  Oi, Tukholma on niin ihana kaupunki 💕 ja just kuten kirjoitit: jos jonnekin ulkomaille voisi muuttaa, helppo liikkua ja kohde, jonne voi palata uudestaan ja uudestaan. Niin tykkään 💛 Lähtisin taas (hiihtolomalla) mutta kuulemma kolmas kerta vuoden sisällä on liikaa perheen miehille 😅

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *