Hae
Colour Outside the Lines

joulujuttuja

Vihdoinkin joulukalenteri valmistui! Olen vähän myöhässä sen kanssa, mutta syynä on yksinkertaisesti se, että meillä on samalla idealla toimiva kalenteri olemassa, mutten löytänyt sitä mistään. Se on ilmeisesti porukoiden joulukoristelaatikoissa.

Tämä kalenteri on siis tehty ihan vaan leikkaamalla värillisestä pahvista kolmion mallisia paloja ja mustasta pahvista taustat. Mustan phvinpalan reunat on käännetty ja värikäs sekä musta pahvinpala liimattu yhteen, jolloin on saatu aikaiseksi pussi. Tein rei’ittimellä reiät mustaan pahviin ja pujotin paperinarun läpi rei’istä. Verhoihin kalententeri on kiinnitetty hakaneuloilla. Yksinkertaista ja kaunista! Projektiin meni kyllä enemmän aikaa kuin kuvittelin. Leikkaukseen meni melkein kolme tuntia ja liimaukseen varmasti se toinen kolme. 

Nyt pitäisi sitten keksiä millä kaikki luukut täyttää. Lissu niitä aina availee, mutta en haluaisi pelkkiä karkkejakaan sinne laittaa.

Veronpalautuksetkin tuli (ja meni) tänään. Meillähän on siis tarkoitus tehdö sitä remonttia ja veronpalautusrahat aika lailla käytetäänkin sit niihin remppajutuihin ja sisustukseen. Tilasin just ihanan Vallilan maton eteiseen, joka pitäisi värimaailmaltaan olla passeli. Katsotaan, kun se suvaitsee saapua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.