Hae
Colour Outside the Lines

Lapsimessut 2016

Nyt olen käynyt elämäni ensimmäisillä lapsimessuilla! Oltiin J:n kanssa koko viikonloppu reissussa kahdestaan ilman lapsia ja olihan se rentouttavaa. Oltiin yötä Espoossa Glo-hotellissa. Kirjoittelen hotellista oman postauksen.
Lähdettiin lauantaina heti aamupalan jälkeen liikkeelle. J on haaveillut jo pitkään Samsungin uudesta S7 Edge-puhelimesta ja käveltiinkin ensimmäisenä Sellon Sonerakauppaan, jossa puhelin sitten tarttui mukaan. Siellä meni varmasti lähemmäs tunti, kun perusteellinen myyjä halusi käydä kaikki mahdolliset asiat läpi. Peukku pystyyn Sellon Sonerakaupan Maxille erinomaisesta asiakaspalvelusta! 
Farkkutakki, kimono, musta äitiysmekko, kaulakoru ja sukkahousut H&M, kengät Converse.

Mentiin Sellosta Messukeskukselle lähijunalla. Junassa pelkästään meidän kanssa samassa vaunussa oli yhdeksät lastenvaunut ja kaikki taisivat jäädä samalla pysäkillä meidän kanssa pois. Juna-asemalta olikin tosi lyhyt matka kävellä perille kohteeseen. Porukkaa parveili Messukeskuksen edessä ihan kunnolla ja sisällä vielä enemmän. Minähän sain bloggaajapassin Messukeskukselta (kiitos siitä!) ja J:lle ostimme oman lipun. Samalla lipulla pääsi sekä lapsimessuille, OutletExpoon, ModelExpoon ja käsityömessuille sekä Eläinystäväni-tapahtumaan. Kaikki muut kiersimme paitsi eläintapahtuman. En ehkä allergioiden takia olisi edes pystynyt tilassa olemaan kovin kauan. 

Löysin kivan kaverin. 

Libero oli järjestänyt messuille vaippavarikon, jolla kävi koko päivän kunnon kuhina. Ihan kiva idea, koska messualueella oli vessat hieman kauempana ja tuosta oli helppo messukierrosta jatkaa. Lapsille oli muutenkin todella paljon ohjelmaa. Oli esityksiä, maskotteja, hiekkalaatikkoa ja askartelupisteitä. Oli siellä poliisi- ja paloautokin, joissa sai käydä. Joku vuosi täytyy kyllä käydä lastenkin kanssa messuilla. Tänä vuonna halusimme kuitenkin tutustua messuihin rauhassa kahdestaan.

Käytiin pyörähtämässä myös ModelExpon puolella, jossa oli sekä pienoismalleja että kauko-ohjattavia vempeleitä. ModelExpo oli selvästi järjestetty lapsimessujen yhteyteen isejä varten. Sieltä löytyi esimerkiksi monen monta hienoa Lego-rakennelmaa. 

Yritin etsiä messuilta itselleni äitiysvaatteita, mutta valikoima oli aika huono. Mamalicious-vaatteet olisivat olleet -20%, tosin vaatteita ei ollut kovin montaa erilaista valittavana. En siis ostanut vaatteita messuilta. Tyydyin Sellon normivaatevalikoimaan ja ostinkin itselleni Vilasta pitkän hameen, joka nousee vatsan päälle sekä H&M:ltä harmaan collegepuseron. Menevät ne nyt ainakin hetken aikaa.

Messuilla varsinkin Gugguun pisteellä kävi kuhina, kun kaikki vaatteet olivat -20%. Joka toisella vastaan kävelevällä äidillä roikkui Gugguun paperikassi käsivarrella. Meille vaatteet ovat aivan liian kalliita vaikka varmasti hyvälaatuisia ovatkin. En siis ostanut lapsillekaan messuilta vaatteita. Olin vähän pettynyt, ettei messuilla ollut esimerkiksi Tuttaa tai Reimaa näyteilleasettajina ollenkaan ja muutenkin odottajat oli hieman unohdettu. Sain mukaan kuitenkin lastentarvikkeen BabyBoxin, jonka voit tilata täältä ja noutaa lähimmästä Lastentarvike-liikkeestä, jos olet raskaana.

Neljän tunnin kiertelyn seurauksena mukaan tarttui myös kaksi vuosikertaa Kaksplus-lehteä, jossa oli todella hyvä messutarjous ja kaupanpäälliset. Ostettiin myös Serlalta tuotekassi, silikoninen pilvitabletti sekä Mehujehut tytöille. Mehujehut ovat mahtava keksintö ja olen jo pitkään miettinyt niiden ostamista. Kuopiossa ei niitä kuitenkaan myydä. Voit tutustua niihin täällä. OutletExposta ostin muutaman meikkituotteen. Keräsimme myös aikamoisen kasan tuotenäytteitä mukaan. 
Aika rankkaa oli kierrellä messuilla huimauksen ja pahoinvoinnin kanssa, mutta onneksi pisteiden välissä oli penkkejä ja pääsin istumaan aina tarvittaessa. Aikalailla roikuin J:n käsivarressa kävellessämme. Seuraavana päivänä olinkin aivan rättipoikki ja nukuin kotimatkalla autossa. 

Kävikö muut Lapsimessuilla ja tarttuiko sieltä mukaan mitään? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.