Hae
Colour Outside the Lines

Yhden lauantain puuhat

Näistä kuvista on jo useampi viikko, mutta parempi myöhään kuin milloinkaan, vai mitä? 
J tekee aika paljon viikonlopppuisin töitä ja minähän käyn vain koulussa, joten meillä on B päiväkodissa vain arkisin ja vain 15 päivää kuukaudessa. Usein tuo 15 päivää ei edes täyty. Tämä yhtälö tarkoittaa sitä, että minä olen aika paljon B:n kanssa kotona. Syksyllä Lissulla oli reissuja ja leirejä melkein joka viikonloppu, joten me olimme B:n kanssa sitten kahdestaan. Onneksi Kuopiossa oli aika monena viikonloppuna ohjelmaa lapsille, joten ei tarvinnut keksimällä keksiä tekemistä. Tämän postauksen kuvat onkin otettu yhden lauantain aikana, kun olimme B:n kanssa kahdestaan. Täältä voit lukea yhdestä aiemmasta lauantaista, jonka vietimme kahdestaan tänä syksynä.

Joko teidän Frozen-fanit ovat maistaneet näitä? Meillä yhtäkkiä haluttiin joka ilta- ja aamupalalla muroja.

Meidän läheinen kauppakeskus on siitä ihana, että siellä järjestetään aika usein lapsille ja lasten vanhemmille ohjelmaa (eilen esimerkiksi oli ilotulitus, joka näkyi meille asti). Käytiin B:n kanssa katsomassa Muumeja kauppakeskuksella tuona syksyisenä lauantaina. Tämän lähemmäs emme Muumeja päässeet. Joku muukin oli tullut Muumeja katsomaan. Muumimammalla taisi olla yllätyssynttärit. Me lähinnä B:n kanssa tanssittiin musiikin mukana. 

                       

Kauppakeskuksessa oli muutakin ohjelmaa lapsille. Oli poneja, jotka kulkivat eteenpäin , kun niiden päällä istui ja vähän pomppi. B:llä ei ihan ymmärrys eivätkä ehkä voimatkaan ponin kuljettamiseen riittäneet, joten työnsin ponia eteenpäin. Myös pomppulinna ja tatuoiva pelle löytyivät samasta tilasta. B:tä harmitti se, että tatuointi katosi liiankin nopeasti sen hankautuessa paidan alla irti. Hän ehkä kuvitteli niiden olevan ikuisia niin kuin minulla.  

                       

Samana lauantaina oli Matkuksessa Katti Matikainen ja Nakkirakki. Sielläkin oli niin paljon ihmisiä, ettemme kovin lähelle päässeet. Katti Matikaisesta en edes saanut kuvaa, kun hän oli suurimman osan ajasta ilmeisesti kyykyssä ja vilahti aina vaan näkyviin. B ei kauheasti välitä tuosta Katti Matikaisen televisio-ohjelmastakaan, joten emme tätä esitystä katsoneet edes loppuun. Enemmän B:tä taisi kiinnostaa ilmapallo, jonka Ikeasta sai. 

                       

Lelukauppa Partasella oli vielä samana päivänä Myyrä ja menimmekin innoissamme häntä halaamaan. B ei ole tainnut edes katsoa Myyrää koskaan eikä me omisteta yhtään Myyrä-kirjaa, mutta silti B oli ihan innoissaan nähdessään Myyrän ja olisikin halunnut halia häntä vaikka koko päivän.


   

Illalla katsottiin vielä B:n lempielokuvaa, Frozenia. Varmaankin se on jokaisen pienen prinsessan lempielokuva tällä hetkellä. Toinen lemppari on Barbien prinsessakoulu. Olen itse vähän yrittänyt hillitä tuota Frozen-villitystä eikä meiltä löydy montaa Frozen-vaatettakaan, koska päiväkodilla jokaisella tytöllä on samanlaiset vaatteet. Katsotaan mitä Frozenia Hollannista tarttuu tuliaisiksi. 

      

Löytyykö teiltä pieniä Frozen-prinsessoja? 

2 kommenttia

  1. titti // tittin elämää kirjoitti:

    Mä erehdyin näyttää isommalle pojalle frozenin netflixistä ja se on katsottu varmaan 10 krt jo 😀 joku siinä kai kiehtoo 😀

  2. Susanna kirjoitti:

    Haha 😀 Meilläkin se on yleensä repeatilla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.