Hae
Colour Outside the Lines

Retki jäätelökioskille

Me ollaan onnekkaita, koska meidän lähikaupalla on joka kesä jäätelökioski. 
Emme käy jäätelökioskilla kovinkaan montaa kertaa kesässä, mutta joskus kuumana kesäpäivänä ei ole mitään sen parempaa kuin retki jäätelökioskille. 
Lapset on oikein tyytyväisiä siihen yhteen palloon ilman mitään lisähärpäkkeitä tai sirkushuveja. Vaikka tämä retki tehtäisiin vain kerran kesässä, jää se lapsille mieleen ja mä voin vaikka lyödä vetoa, etteivät he lapsuuttaan muistellessa muista montako kertaa siellä jäätelökioskilla on käyty vaan he muistavat sen yhden kivan muiston jäätelökioskiretkestä vanhempien kanssa. 

Tuossa meidän lähikaupalla muuten tehtiin ihan tavattoman isot pallot, kun katsoo näitä meidän annoksia. Ostettiin nimittäin kaikille vain yhdet pallot, poislukien Janin jätskin kaksi palloa. Olisi hyvin voitu pienimmän kanssa syödä vaikka puoliksi tuo annos. 
Ihan parasta, kun nykyään saa jäätelökioskeilta niin paljon eri makuja. Oli kai siellä jonkin verran valikoimaa omassakin lapsuudessa, mutta en muista, että olisi voinut valita ihan noin monesta vaihtoehdosta. 
Tosin laktoosittomia jätskivaihtoehtoja saisi tuolla jäätelökioskeille entistä enemmän, koska en usko olevani ainut, joka niitä kaipaisi. Mun ihan ehdoton lempparimaku on suklaanougat, mutta sitä ei edelleenkään taida saada laktoosittomana ja hieman se aina surettaa jäätelökioskilla jätskiä valitessa. 

  

Me suunnataan jäätelökioskille ihan varmasti vielä toisen kerran tänä kesänä.  

Mikä on sun lempparijäätelömaku? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.