Hae
Colour Outside the Lines

20 Eiffel -ravintola lähellä Eiffel-tornia

Viime toukokuun reissulla me Janin kanssa haluttiin syödä hyvin ja etsittiinkin muutamia ravintoloita valmiiksi, joihin tehtiin pöytävaraus.

Yksi näistä ravintoloista oli Michelin-listalle päässyt 20 Eiffel, joka sijaitsi aivan Eiffel-tornin kupeessa. Ravintolassa olisi ollut mahdollisuus syödä myös terassilla, josta oli suora näkymä Eiffel-tornille, mutta meidän siellä ollessa ilma oli aika viileä ja päätimme syödä sisällä. Terassipaikkoja ei saanut varattua vaan ne olivat täysin tuurista kiinni. Meidän syömään mennessä niitä olisi kuitenkin ollut ja niitä tarjottiinkin meille ravintolaan mennessä.

Olimme varanneet pöydän tosiaan etukäteen ja varatessa näkyi, että tarjolla on ateriakokonaisuus, joka maksaa 37€. Tähän kuului alkuruoka, pääruoka ja jälkiruoka, jotka sai listalta valita.

Olin tutkinut ennen matkaa ruokalistoja, koska olen moniallerginen eikä useinkaan ravintolan annokset minulle sovi. Täältä ravintolasta minulle sopi useampi pääruoka, joten valikoimme tämän silläkin perusteella.

Olimme ennen tätä ravintolaa syöneet Michelin tähden saaneessa ravintolassa ja koska tämäkin ravintola oli saanut Michelin maininnan, oli meidän odotukset aika korkealla.

Toisin kuin Benoit-ravintolassa, täällä palvelu ei ollut läheskään yhtä laadukasta. Tarjoilijat puhuivat todella vähän ja huonosti englantia. Yritin selittää, etten voi syödä gluteenia ja tarjoilija näytti ymmärtävän asian, mutta (päätellen jälkiruoasta) ei selvästikään ymmärtänyt.

Myöskään alkuruoan kanssa tuotua leipää ei ollut mahdollista saada gluteenittomana, joka oli mielestäni aika iso miinus. Tämä oli kuitenkin tosi yleistä Pariisissa, joten en ollut kovinkaan yllättynyt.

Jani tilasi alkuruoaksi etanoita ja chorizoa, minä tilasin punajuurisalaatin. Alkuruoka oli molemmilla oikein hyvää.

Pääruoaksi minä tilasin kania tomaatti-hunajakastikkeessa. Liha irtosi luusta kivasti ja ruoka oli maukasta. Se oli kuitenkin mun makuun aika suolaista.

Jani tilasi possun poskea perunoilla ja punaviinikastikkeella. Janin ruoka oli minunkin mielestä paljon paremman makuista kuin mun oma.

Ruoka oli ihan hyvää ja hintakin oli ihan ok näille, mutta ehkä se palvelun, ruoan ja kokonaiselämyksen laatu oli niin paljon korkeammalla Benoitissa, että tämä ei yltänyt mitenkään sille tasolle. Jos oltaisiin käyty täällä ensin, niin ei varmaan olisi ollut mitään pahaa sanottavaa. Palvelua saatiin kuitenkin selvästi huonommin me ja pari muuta turistia kuin ranskaa puhuvat.

Jälkiruoaksi me tilattiin kaksi erilaista jälkiruokaa ihan sillä, että päästään maistamaan kahta erilaista jälkiruokaa. Muuten olisi varmasti molemmat suoraan tilattu crème brûlée.

Minä tosiaan kysyin vielä jälkiruokaa tilatessa tarjoilijalta, että mikä jälkiruoka olisi varmasti gluteeniton ja hän kävi asian tarkistamassa keittiöstä. Hän suositteli sitruunamoussea, jossa oli mukana jäätelöä ja marenkia. Olihan se muuten gluteeniton, mutta annoksessa oli pohjalla keksiä, joka ei varmasti ollut gluteenitonta. Söinkin marengin ja moussen päältä ja Jani söi loput.

Jani tilasi pähkinäisen crème brûléen, joka oli taivaallista.

Ravintola oli ihan kiva kokemus ja ruoka oli hyvää, mutta en ehkä menisi itse sinne enää uudelleen syömään. Jos palvelu olisi ollut parempaa, olisin varmasti toista mieltä.

Onko sulla ravintolasuosituksia pariisiin?

TULETHAN SEURAAMAAN MUN ARKEA JA MATKOJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Benoit -Pariisilaista asiakaspalvelua parhaimmillaan

Aamiainen Pariisissa – Au Chien Qui Fume

Mitä pakkasin mukaan Pariisiin viideksi päiväksi?

2 kommenttia

  1. Mikko / Matkalla Missä Milloinkin kirjoitti:

    Hinta ei tässäkään ollut mahdoton, mutta kieltämättä palvelussa tuntui olevan todella suuri ero aiempaan paikkaan verrattuna. Ja onhan palvelulla suuri merkitys. Jotenkin tuli fiilis, ettei ollut kiinni edes siitä, keitä sattui olemaan työvuorossa.

    • colouroutsidethelinesblogi kirjoitti:

      Meille jäi myös samanlainen fiilis ja en voi kyllä palvelun puolesta tätä ravintolaa suositella. Jälkikäteen luin arvosteluja ja niistä tuli aikalailla sama asia esille. Ruoka oli ok, mutta palvelu ei.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *