Hae
Colour Outside the Lines

Taaperon tämön hetken lempiasu

Viviaa on alkanut kiinnostaa tosi paljon päällä olevat vaatteet ja hän leikkiikin Bean kanssa usein roolivaatteilla. Olenkin alkanut katsella kaupoissa taaperoa ehkä enemmän miellyttäviä vaatteita ja miettiä niiden yksityiskohtia enemmän. 
Edelleenkään en mielelläni meille osta esimerkiksi Hello Kitty-vaatteita, koska Melissalla oli pienenä Hello Kitty-kausi ja sain aikamoisen yliannostuksen siitä. Melissalla oli lakanat, pyyhkeet ja lelut sekä vaatteet täynnä tuota kuuluisaa kissaa.
Löysinkin Ruotsissa ollessamme Zarasta ihania lastenvaatteita. Harmittaa, ettei Kuopiossa tai lähimaillakaan ole Zaraa, koska siellä on eniten minua miellyttäviä lastenvaatteita. Olenkin yleensä ostanut niitä paljon käytettynä Vivialle. 
Vivia rakastui tuohon Zaran jätskipaitaan ja Mikki Hiiri-shortseihin samantien kun näki ne ja haluaakin ne päälleen aina ne nähdessään. Jäätelöpallot ovat ilmeisesti niin aidon näköiset, että niitä pitää ihan välillä maistellakin.
Löysin kirppikseltä ihanan rusettilippiksen, joka tosin taitaa jäädä aika nopeasti pieneksi. Lippis on luultavasti viime vuoden mallistoa, joten vinkkejä otetaan vastaan mistä löydän vastaavan isommassa koossa! 
Kirppikseltä löytyivät myös kuvissa olevat Crocsin sandaalit. Ne on ihan huiput! Sivussa on tarrakiinnitys, joka helpottaa kenkien pukemista huomattavasti – ja edesauttaa taaperoa riisumaan kengät esimerkiksi autossa. Prismassa oli vielä meidän onneksemme alennuksessa seuraava koko näistä sandaaleista eri värisenä eli loppukesäksikin on kengät, jos nuo jäävät pieneksi. 
T-paita ja shortsit: Zara
Lippalakki: H&M
Kengät: Crocs

 

Onko teidän taaperoilla lempiasuja? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.