Hae
Colour Outside the Lines

Melissa 10 vuotta

Minun pieni Lissu täytti sunnuntaina jo 10 vuotta. Ihan hullua miten aika kuluu ja yhtäkkiä minun vauvasta on kasvanut esiteini!
Vastahan se oli näin pieni.

Ihanasti harottaa päiväykset noissa kuvissa. Kuvailin sillon siis digikameralla, jonka päiväys hyppäs aina itekseen minne sattu. Kuvat on siis otettu 2005 ja minä hehkeänä yhdeksäntoista vuotiaana näissä kuvissa. Järkyttäviä vaatteita, mutta noh kelläpä ei vanhoissa kuvissa olisi?


Tykkäsin jo silloin pukea Lissua oman makuni mukaan ja näistä se aika hyvin näkyykin. Tuosta vihreästä Ralph Laurenin mekosta tykkäsin tosi paljon. 

Koska mulla on parhaat vanhemmat ikinä, niin Lissukin pääsi matkustelemaan jo pienestä asti. Tämä heppakuva esimerkiksi on otettu Tanskan Legolandista. Sain niin kamalan yliannostuksen Hello Kittystä Lissun ollessa pieni, että B:lle tai mahdollisille tuleville lapsille en Hello Kittyä osta.

Napapiirillä minun isin mukaan oli meidän sukulainen tuo peikko ja meidän piti Lissun kanssa kuvaan päästä sen kanssa.

Minun pieni kulta se on vaikka se kuinka isoks tai vanhaks kasvais. Aina se pysyy minun omana vauvana.

Iso tyttö se on jo nykyään. Reipas kolmosluokkalainen, joka käy liikuntaluokkaa ja harrastuksiin kuuluu taidekerho, kuoro ja cheer.  Minun geenejä ei kyllä ainakaan ole liikaa, koska Lissu on jo melki minun pituinen ja mullahan on pituutta se huimat 155,5cm.

-S

4 kommenttia

 1. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Aika menee kyllä niin hurjan äkkiä! Mä kans täällä nyyhkin jo, kun tajusin että esikoinen täyttää kesällä 5vuotta. Tuntuu, et mihin se aika on mennyt. Ihan kuin vuodet vilisis silmissä ohi ja kohta oon jossain kiikkustuolissa vanhana 😀 Ai miten niin pahemman luokan ikäkriisiä pukkaa… 😀

 2. Susanna kirjoitti:

  Joo itellä kanssa kauhee ikäkriisi, mut toisaalta kai sitä jollain lailla tulee sit viisaammaks ajan myötä:D en vaan ymmärrä miten mun vauva yhtäkkiä olikin jo kymmenen…

 3. titti // tittin elämää kirjoitti:

  Musta tuntuu et mulle tulee enemminki taantuma 😀 😀 niinku olisin ollu fiksumpi joskus 18vuotiaana 😀

 4. Susanna kirjoitti:

  Nojoo kyllä mäki viime vuonna elin menetettyä nuoruuttani:D mut ikä on vaan numero, et ehkä sillä henkisellä iällä on enemmän merkitystä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.