Hae
Colour Outside the Lines

Seitsemäs joulukuuta

Joulukuun toinen viikko ja seitsemäs joulukuuta alkoi aamulla sillä, että ensin vein teinin koulun leirille ja Vivian päiväkotiin.  Kävin ennen työpäivää vielä pikareissulla Ikeassa ja Matkuksessa muutenkin ostamassa täsmälahjoja, joita oli lasten lahjalistoilla. Ostin myös Joulupuu-keräykseen kolme lahjaa.

Tauolla menin ostamaan itselleni syömistä ja kävelin Matkuksessa lopettavan Skopunktenin ohi. Siellä oli kaikki kengät puoleen hintaan, jonka lisäksi heillä oli voimassa myös osta 3, maksa 2-tarjous ja päädyinkin ostamaan kuudet kengät alle 38 eurolla.

Sain sillä rahalla itselleni kunnolliset talvikengät, syysnilkkurit ja neljät kesäkengät.

Työpäivä oli kivan kiireinen ja tuli hyvä mieli, kun sain ostettua lahjoja sekä omille läheisille että Joulupuu-keräystä varten. Ollaan ainakin kymmenen vuotta osallistuttu Joulupuu-keräykseen ja yritänkin aina ostaa useamman lahjan muutamalle eri ikäiselle lapselle. Varsinkin teini-ikäisten toiveet jää usein sinne puuhun, joten niitä on aina kiva toteuttaa.

Keksin myös vihdoinkin mitä ostan omalle isälleni, joka on yleensä se kaikista vaikein lahjansaaja, koska hän ei toivo mitään eikä periaatteessa tarvitse mitään, joten olen aina pulassa lahjojen kanssa. Nyt kuitenkin keksin tosi kivan lahjan, joka varmasti ilahduttaa monia vuosia. Koska sellaiset lahjat on kaikista parhaita, joita voi oikeasti käyttää vuodesta toiseen. Näin aikuisiällä sen jo ymmärtää, että käytännölliset lahjat on niitä parhaita.

 

Oliko sinulla kiva seitsemäs joulukuuta?

 

LUE MYÖS:

KUUDES JOULUKUUTA

VIIDES JOULUKUUTA

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.