Hae
Colour Outside the Lines

Seitsemäs joulukuuta

Joulukuun toinen viikko alkoi aamulla sillä, että ensin vein Melissan koulun leirille ja Vivian päiväkotiin.  Kävin ennen työpäivää vielä pikareissulla Ikeassa ja Matkuksessa muutenkin ostamassa täsmälahjoja, joita oli lasten lahjalistoilla. Ostin myös Joulupuu-keräykseen kolme lahjaa.

Tauolla menin ostamaan itselleni syömistä ja kävelin Matkuksessa lopettavan Skopunktenin ohi. Siellä oli kaikki kengät puoleen hintaan, jonka lisäksi heillä oli voimassa myös osta 3, maksa 2-tarjous ja päädyinkin ostamaan kuudet kengät alle 38 eurolla.

Sain sillä rahalla itselleni kunnolliset talvikengät, syysnilkkurit ja neljät kesäkengät.

Työpäivä oli kivan kiireinen ja tuli hyvä mieli, kun sain ostettua lahjoja sekä omille läheisille että Joulupuu-keräystä varten.

Keksin myös vihdoinkin mitä ostan omalle isälleni, joka on yleensä se kaikista vaikein lahjansaaja, koska hän ei toivo mitään eikä periaatteessa tarvitse mitään, joten olen aina pulassa lahjojen kanssa. Nyt kuitenkin keksin tosi kivan lahjan, joka varmasti ilahduttaa monia vuosia.

Oliko sinulla kiva joulukuun seitsemäs?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *