Hae
Colour Outside the Lines

Lidlin hevihävikkilaatikot -mitä ne tällä kertaa sisälsi?

Kävin viime torstaina aamupäivästä kaupassa ja olin aika yllättynyt, että löysin Lidlin hevihävikkilaatikot myynnistä vielä puoli kahdentoista maissa. Yleensä meidän lähi-Lidlissä ne tulee myyntiin aamulla kahdeksan ja yhdeksän välillä ja ne myös menevät samantien.

Tietenkään en voi tietää yhtään kuinka paljon laatikoita on tällä kertaa ollut myynnissä tai miten valtavan paljon niitä on ollut, mutta olin onnellinen löytäessäni näitä, koska usein Lidlin hevihävikkilaatikot on aika harvinaista herkkua eikä niitä ole enää usein saatavilla, kun käyn kaupassa.

Ostin kaksi laatikkoa, koska meidän Lidlissä näissä on kahden laatikon rajoitus. Aiemmin sitä ei ollut ja ostin usein useamman laatikon. Näin siksi, että yhdistelin laatikoista meillä syötävät kasvikset ja hedelmät ja vein loput veljelleni ja hänen avovaimolleen. Nykyään tuon rajoituksen takia oon ostanut vaan meille näitä ja vienyt sitten jotain, jos laatikoissa sattuu olemaan tosi paljon meille ylimääräisiä kasviksia.

Oon nyt tietoisesti yrittänyt ostaa ja syödä enemmän kasviksia sekä hedelmiä sekä tarjota niitä lapsille enemmän. Me syödään ihan peruskotiruokaa ja meillä on aina myös salaattia tarjolla, mutta oon yrittänyt nyt keskittyä ostamaan niitä kasviksia mistä lapset tosi paljon tykkää. 

Mitä Lidlin hevihävikkilaatikot sisälsi? 

9 kiiviä
1 avokado

 1 vihreä suippopaprika
2 banaania
6 punaista omenaa
1 vihreä omena
2 mandariinia
2 appelsiinia
1 todella iso kukkakaali
1 rasia babypinaattia
5 rasiaa herkkusieniä
1 ruukku persiljaa

Meidän lapset on nyt tykästyneet tosi paljon varsinkin appelsiiniin, kiiviin ja päärynään, joten oli kiva löytää sekä appelsiinia että kiiviä laatikoista. 

Mä tykkään muutenkin ostaa Lidlistä meidän kaikki vihannekset ja hedelmät, koska mun mielestä ne on siellä huomattavasti tuoreempia ja parempia kuin muissa kaupoissa eikä nämä hevihävikkilaatikoiden vihannekset ja hedelmät ole menneet yhtään miksikään. Usein niihin joutuu sellaiset hedelmät, joiden monipakkauksesta yksi on huono ja loppuja ei voi myydä yksittäin. Siksi laatikoissa on usein ihan priimaa tavaraa. 

Mä aion jatkossakin hyödyntää Lidlin hevihävikkilaatikot meidän ostoskorissa ja ruoanlaitossa, jos satun kauppaan oikeaan aikaan. Nämä myös saavat miettimään aina vähän uusiksi mitä kokkaillaan. Esimerkiksi nyt isosta kukkakaalista piti keksiä jotain ja viikonloppuna tein sekä dippikasviksia että kukkakaalisiipiä, joista tuli tosi hyviä. Palataan niihin reseptin muodossa vähän myöhemmin. 

Onko Lidlin hevihävikkilaatikot sulle tuttuja? 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MINUA JA MUN ARKEA SEKÄ RUOKAOSTOKSIA JA KOKKAILUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLE @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Mitä meillä syödään usein?

Mikä arkiruoka maistui lapsille parhaiten viime viikolla?

Meidän perheen ruokaostokset viikoksi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *