Hae
Colour Outside the Lines

Meidän itsenäisyyspäivä

Hyvää itsenäisyyspäivää Suomi!
Meidän itsenäisyyspäivää vietettiin perinteiseen tapaan mummilassa. Syötiin hyvää ruokaa ja kakkua äitini syntymäpäivien kunniaksi. Syntymäpäivät olivat oikeasti jo viime viikolla, mutta päätimme juhlia yhdessä vasta itsenäisyyspäivänä. 
Linnan juhliakin katsoimme sekä ilman lapsia että lasten kanssa. Niiden katselu on perinne, josta en tingi. Pukujen ihailu (ja arvostelu) on aina kuulunut itsenäisyyspäivään. Tänään lapset saivatkin pukeutua juhlamekkoihin juhlan kunniaksi. Kuvia ei vaan harmillisesti muistettu ottaa.  
Meidän oli tarkoitus käydä päivällä katsomassa itsenäisyyspäivän paraatia, joka olisi tänä vuonna ollut Kuopiossa, mutta flunssan takia emme sinne ihmispaljouteen jaksaneet lähteä. Ehkä ensi kerran, kun paraati Kuopiossa järjestetään.
Kotona illan pyöri taustalla vielä Linnan juhlien jatkot. 

Miten teillä vietettiin itsenäisyyspäivää? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.