Hae
Colour Outside the Lines

Toinen joulukuuta

Tänään on jo toinen joulukuuta ja enää 22 yötä jouluun! 

Meillä oli tosi hankala yö viime yönä. Vivia valitti jo illalla, ettei saa unta ja kiipesikin meidän viereen keskellä yötä, jossa jatkoi hyörimistä ja pyörimistä aamuun saakka. Viime yönä oli täysikuu, josta tuo huonounisuus varmaan johtuikin. Huonosta yöstä johtuen meillä oli tosi hankala aamu, kun lapsen kiukulle ei meinannut tulla loppua. Päiväkodilla Vivia itki, kun lähdin ja iltapäivälläkin oli kuulemma itku tullut jossain tilanteessa ja oli pitänyt käydä sylissä halimassa. 

Päätinkin sitten, että huomenna ollaan vaan kotona niin saadaan molemmat levätä. 

Pakoilin kouluhommia tänään kirppiksellä ja Kontissa. Ennen kirppiksen aukeamista kävin ihailemassa Marimekon astioita Carlsonilla ja haaveilin ihanista uusista tarjoiluastioista. Meillä on ennestään Oiva-astioita mustavalkoisena ja nämä kävisi yhteen niiden kanssa ihanasti! 

Carlsonilla oli vielä kaiken lisäksi kaikki Marimekon Oiva-astiat -20% vuoden loppuun asti eli varmaan pakko hakea sieltä jotain ennen vuoden vaihdetta.  

Kävin vielä hakemassa Tokmannilta keppostelevan tontun, joka maksoi 6,99€. Olen jo monta vuotta ihastellut kaikkia hauskoja ideoita Pinterestistä, joita tämän kanssa voisi toteuttaa ja harmitellut, ettei meillä ole tällaista Suomessa myynnissä. Nyt näin tämän Tokmannin mainoksessa ja pakkohan se oli käydä hakemassa kotiin. 

Kerroin lapsillekin, että tontun löytää joka aamu uudesta paikasta ja toisille ei saa paikkaa paljastaa, että yllätys säilyy. Lapset menivät innoissaan nukkumaan odottaen huomista aamua. 

Käytiin Vivian kanssa vielä hakemassa Prismasta joulukuuseen latvatähti sillä aikaa, kun Bea oli sählyharkoissa. Koska sählyharkat kesti puolitoista tuntia, oli meillä hyvin aikaa miettiä joululahjatoiveita leluosastolla. Käytiin vielä Rustasta hakemassa pari paperitähteä, kun en ole vielä saanut aikaiseksi askarreltua niitä itse. Instagramissa on näkynyt itse askarreltuja tähtiä tosi monilla ja niitä olisikin hauska kokeilla tehdä.

Janilla oli etäpikkujoulut ja heillä oli suklaatasting. Jani oli sitten jättänyt minulle puolet maistiaisista illaksi. 

Tonttu jo odottelee löytäjäänsä ja minä painun nyt nukkumaan. Huomenna me Vivian kanssa siivotaan, askarrellaan joulukortteja ja laitetaan paperitähdet roikkumaan. 

Oliko sulla kiva joulukuun toinen? 

LUE MYÖS: 

ENSIMMÄINEN JOULUKUUTA

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.