Hae
Colour Outside the Lines

10 vuotta sitten juhlin syntymäpäivääni kasaritunnelmissa

Mulla on tänään 35. syntymäpäivä. Kymmenen vuotta sitten juhlin syntymäpäivääni kasaritunnelmissa.

En ole joka vuosi juhlinut syntymäpäiviäni kovinkaan kummoisesti, mutta 10 vuotta sitten pidin juhlat. Päätin haluavani juhlat kasariteemalla ja sen minä myös tein.

Juhlimaan kutsuin enimmäkseen työkavereita silloiselta työpaikaltani ja joitain ystäviäni. Juhlat pidin kotonani, joten ihan hirmuisesti sinne ei olisi mahtunut edes porukkaa. Ystäväpiirini ei ole myöskään niin laaja, että olisin voinut edes hirveästi ihmisiä kutsua.

Kun aloin puhumaan juhlista töissä, silloinen työkaverini Katja tarjoutui tulemaan avuksi järjestelyissä. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun vietin Katjan kanssa aikaa kahdestaan työpaikan ulkopuolella. Nyt olen onnellinen, että hän tuli avuksi, koska siitä alkoi meidän ystävyys ja nykyään hän on yksi parhaista ystävistäni.

Teimme hyytelöshotteja, koska Cittariin (eli meidän työpaikalle) oli vähän ennen tätä auennut Amerikka-hylly ja halusimme testata Jell-oa. Hyytelöön lorahti kyllä vähän liikaa alkoholia ja suurin osa vieraista ei niitä nauttinut, kun ne olivat niin vahvoja. Jotkut vetivät niitä sitten toistenkin edestä.

Teimme myös tarjolle syntymäpäiväkakun, koska olihan ne synttärit. Kun teema oli 80-luku, päätin haluavani Rubikin kuutio-kakun. Meillä meni kakun tekemisessä pieni ikuisuus, mutta se ei haitannut, koska meillä oli hauskaa ja aika kului nopeasti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bileissä parasta oli, että kaikki tulivat teemaan pukeutuneita. Meikit, hiukset ja vaatteet oli selvästi valittu teeman mukaan.

Minulla oli vanhemmiltani löytynyt kreppirauta ja kaikki kreppasivat sillä omiaan ja toistensa hiuksia. Myös värikkäät kynsilakat olivat kovassa huudossa bileiden aikana. Kuuntelimme 80-luvun aikana julkaistua musiikkia ja pidimme hauskaa.

Rakastan juhlien järjestämistä ja toivon, että se olisi taas pian mahdollista. Ja ai, että minulla on ikävä tuota vanhaa kotia, jonka kaikki pinnat sain remontoida oman makuni mukaan. Tuo keittiön keltainen maali oli niin ihana ja haaveilen seinien maalaamisesta näitä kuvia katsellessani. Tässä vuokra-asunnossa en vain ole jaksanut välittää siitä, että kaikki pinnat on valkoisia.

 

Oletko sinä juhlinut koskaan kasaritunnelmissa syntymäpäiviäsi?

LUE MYÖS:

30 X DISNEY HAASTE

32 FAKTAA MINUSTA

30 FAKTAA MINUSTA 

 

TULETHAN SEURAAMAAN MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNAKUOHULA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.