Hae
Colour Outside the Lines

Helteisen kesäpäivän asu -pellavaa ja puuvillaa

Mä en millään tavalla nauti kuumista kesäpäivistä. En yhtään tykkää että on kuuma, koska mulle tulee huono olo. Tämän takia kaipaan, että helteisen kesäpäivän asu on hengittävä ja mahdollisimman viileä.

Oon vasta tänä kesänä löytänyt pellavavaatteet. Ehkä osaksi siksi, että usein ne on aika hintavia ja osaksi siksi, että vihdoin oon alkanut panostaa niihin oman vaatekaapin materiaaleihin ihan eri tavalla kuin ennen.

Tämä helteisen kesäpäivän asu koostui topista, kauluspaidasta ja shortseista. Kauluspaita on 100% pellavaa ja löytyi H&Mltä 29,90€. Mun mielestä tää oli sataprossaiselle pellavapaidalle oikein edullinen hinta. Mulla on paidasta koko L.

Shortsit löysin H&M:n alesta ja maksoin niistä 11€. Ne ovat 55% puuvillaa ja 45% pellavaa. Mulla koko XL, koska L oli loppu. Ovat niin reilua mitoitusta,että olis ehkä L-kokokin mennyt.

Toppikin on H&M perusmallistoa. Mulla koko XL. Taisi maksaa 6€. Itse ostin näitä perustoppeja kolme eriväristä kerralla, kun tuntuu, että kaikki topit on aina pyykissä.

    

Kertokaa pliis mulle, etten oo ainut, jolla tällaiset löysät shortsit hilautuu aina reisien välissä ylöspäin ja niitä saa olla koko ajan vetämässä alaspäin? Tämän takia oon melkeinpä kokonaan siirtynyt käyttämään pelkkiä biker-shortseja.

Tämä asu oli ihan täydellinen tuohon hellepäivään, kun olin eka toimistolla (jossa mulle sanottiin, että näytän ihan lomalaiselta) ja lähdin siitä suoraan Helsinkiin menevään junaan. Kävelin asemalle ja olin ihan litimärkä, kun tuli niin kuuma, mutta kerrankin vaatteet ei hiostaneet vaan pelkkä keli. Keinokuidut kun tuppaa aina hiostamaan ihan hirvittävästi.

 

Toppi, shortsit ja pellavapaita: H&M
Tennarit: Even&Odd / Zalando 

Tämä asu kyllä vahvisti sitä, että yritän etsiä nyt mahdollisimman paljon pellavavaatteita mun kaappiin. Ja höyrystimen! Omistetaan kyllä silitysrauta, mutta käsikäyttöinen pieni höyrystin olis paljon näppärämpi käyttää. Se on siis hankintalistalla lähitulevaisuudessa.

Vinkkaa kivat pellavavaatteet tuohon alle! 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ASUJA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Tämän hetken lempparein asu

Asioita, joita rakastan itsessäni

Olen nainen, joka….

2 kommenttia

  1. Anette kirjoitti:

    Pellavatehdas Akaassa. Siellä on jättimäinen valikoima pellavavaatteita 👍🏻

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *