Hae
Colour Outside the Lines
Kaupallinen yhteistyö

Mitä me odotetaan Särkänniemi -päivältä?

Kaupallinen yhteistyö: Särkänniemi

Meidän lapsilla on tällä viikolla jännät paikat, kun olen luvannut viedä heidät Särkänniemeen viikonloppuna. Kysyinkin lapsilta mikä siellä on parasta ja listasin mitä me odotetaan Särkänniemi -päivältä.

Mä oon käynyt Särkänniemessä itse lapsena melkein joka vuosi, koska mun serkut asui lähellä Tamperetta ja päästiin sinne aina helposti. Oon yrittänyt jatkaa samaa perinnettä omienkin lapsien kanssa, koska mä oikeasti oon sitä mieltä, että Särkänniemi on Suomen kivoin huvipuisto ja sinne mieluiten lapsien kanssa menen.

Mitä me odotetaan Särkänniemi -päivältä?  

7-vuotias listasi suosikeikseen viime vuoden lempparit Vauhtimadon ja Tukkijoen.

Hän odottaa innolla Majakkaa ja haluaisi mennä isompaan versioon eli Boomiin, mutta mun tai esikoisen vatsa ei kestä hurjia laitteita eikä 12-vuotias vielä taida kelvata huoltajaksi (vaikka on mua hurjasti pidempi). Täytyy tarkistaa tämä sääntö vielä paikan päällä! 

Tänä vuonna pituus riittää jo Tyrskyyn ja siitä hän on erityisen innoissaan. Luulen myös, että Ketjukaruselli on tänä vuonna iso suosikki, kun viime vuonna hän kävi siinä useamman kerran. Viime kesänä hän pääsi myös ekaa kertaa MotoGee-laitteeseen ja se taitaa olla aika korkealla listalla tänäkin vuonna. 

 

12-vuotias odottaa kuulemma eniten Bubble Tea-kojua. Kuplatee on nyt todella kovassa suosiossa, joten toivottavasti kioski on paikallaan tänäkin kesänä. 

Laitteista häntä kiinnosti eniten High Voltage, Take Off ja Tornado. Luulen, että monta muutakin kiinnostavaa laitetta kyllä löytyy. 

Tällä kertaa mukaan lähtee myös 19-vuotias esikoinen. Hän odottaa eniten Tukkijokea, metrilakua ja Koiramäen eläinpuiston eläinvauvoja. 

Hänen ihan lemppareita nuorempana oli Koiramäessä koiranpennut, joita sai mennä rapsuttelemaan aitaukseen, mutta nykyään niitä ei enää kesäisin siellä ole. Harmi, mutta pakkohan puistojen on jotenkin aina uudistua. 

Minä itse en kestä hurjia laitteita, koska mulle tulee niissä huono olo. Nuorempana mun ehdoton suosikki oli ketjukaruselli, mutta sekin on mulle jo vähän liian hurja.

Mä tykkään vesilaitteista eli Tukkijoesta ja Koskiseikkailusta. Myös Järvikaruselli on aika kiva. 

Kaikista kivoin mun mielestä Särkänniemessä on kyllä Koiramäen eläinpuisto, jossa pääsee katselemaan eläimiä. Viime vuonna nuorimmalla oli koko ajan niin kauhea hoppu laitteisiin, että eläimet jäi aikalailla näkemättä, mutta ehkä me tänä vuonna päästään niitä paremmin katselemaan. 

Kaikista eniten mä odotan kuitenkin kivaa päivää ja hauskanpitoa.

Kuvat viime kesän Särkänniemi-päivältä. 

Mikä särkänniemen laite on sun lemppari? 

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MEIDÄN REISSUJA MYÖS INSTAGRAMIN PUOLELLA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Ihana lopetus kesälle Tampereella

Valkoinen Puu – Tampereen ihastuttava kahvila

Näissä museoissa haluan vierailla tänä vuonna

Kaupallinen yhteistyö: Särkänniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *