Hae
Colour Outside the Lines

Kivoja juttuja viime viikoilta

Viime viikkoina en oo ehtinyt kirjoittaa tänne ihan niin usein kuin olisin halunnut, joten päätin listata tähän postaukseen kivoja juttuja viime viikoilta. 

Näin esikoista monta kertaa

Meidän esikoinen asuu nykyään Helsingissä, jonne on aika pitkä matka täältä Kuopiosta. Ei siis nähdä livenä kauhean usein. Tähän on ollut tosi outoa ja surullista totutella, koska ollaan aina asuttu yhdessä ja nähty päivittäin. 

Viimeisen kuukauden aikana oon kuitenkin nähnyt esikoista monta kertaa, kun kävin reilun kuukauden sisällä kolmesti Helsingissä. Se oli aika ihanaa! Lapsi myös tulee kohta tänne kotiin viettämään kesälomaa, joten sitten nähdään taas paljon.

reissu puolaan

Oltiin pari viikkoa sitten Puolassa esikoisen ja meidän kahden ystävän kanssa. Reissu oli ihana vaikkakin aika lyhyt. Kirjoittelen siitä vielä erikseen muutaman postauksen lähiviikkojen aikana. 

Tämä kulkutie yhden hotellin terassille oli aika upea. 

Helsinki-vantaan lentokenttä

Reissussa vietettiin tovi myös lentokentällä, koska mentiin sinne todella ajoissa (ihan varmuuden vuoksi). 

Kierreltiin kauppoja ja käytiin aamupalalla lentokentän Relovessa. Pääsin myös fiilistelemään joulua, kun käytiin lentokentän joulukaupassa. 

kiva kesäloman aloitus lasten kanssa

Lapsilla alkoi viime viikolla kesäloma ja molemmat pääsi kesälomalle hyvillä todistuksilla. Käytiin lasten kanssa aloittelemassa kesäloma Amarillossa. Ei oltu aiemmin meidän kahden nuorimman kanssa käyty syömässä Amarillossa, joten sekin oli kivaa. 

Molemmat tykkäsi ja sovittiinkin, että mennään joskus sinne uudelleen syömään. 

lidlin hevihävikkipussi

Satuin kerrankin oikeaan aikaan Lidliin ja ostin hevihävikkipussin kahdella eurolla. Oli todella hyvä pussi, koska pussissa oli nippu parsaa, salaatti, lime, paketti grilliherkkusieniä ja bataatti. 

Täytyy yrittää kyllä osua oikeaan aikaan useamminkin Lidliin. 

Jäätelöt jäätelökioskilla

Kesän alku oli niin kuuma, että ollaan kulutettu jäätelöä todella paljon. Jäätelökioskilla ollaan käyty jo useampaan otteeseen. Oon testannut tänä kesänä jo ainakin mango-melonijäätelön ja Daim-jäätelön. 

Käytiin nuorimman kanssa myös pelaamassa minigolfia, mutta siitä ei ole yhtään kuvaa, kun mulla ei ollut puhelin ollenkaan mukana. 

Vaikuttajatapahtuma Helsingissä

Viime viikolla pääsin ihanaan vaikuttajatapahtumaan Otavan kirjakaupassa Helsingissä. Kirjoittelen tästä oman postauksen, koska illassa oli kaikkea ihanaa. 

Ihanaa kesän alkua just sinulle❤️

TULETHAN SEURAAMAAN MUA JA MUN ARKEA MYÖS INSTAGRAMISSA @SUSANNARIITAKANGAS

LUE MYÖS: 

Näissä museoissa haluan vierailla tänä vuonna

Mitä mä ostaisin Lindexin alesta?

Tämän hetken lempparein asu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *